Vedete

Scarlett Johansson s-a căsătorit a treia oară! Cine este bărbatul care acum o face fericită

Scarlett Johansson s-a căsătorit a treia oară! Cine este bărbatul care acum o face fericită camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nici pandemia nu a împiedicat-o să fie fericită! Actriţa Scarlett Johansson s-a căsătorit a treia oară! Evenimentul a fost unul discret!

Scarlett n-a arătat niciodată mai sexy şi mai îndrăgostită ca acum. Actriţa are de ceva timp o relaţie cu comicul Colin Jost. Cei doi amorezi locuiau de o bună perioadă împreună şi chiar aduseseră în discuţie mariajul acum câteva luni, un subiect considerat până de curând tabu pentru actriţa cu două căsnicii eşuate la activ. Şi, de parcă n-ar fi fost de-ajuns atâta fericire, ScarJo excelează şi pe plan profesional. E singura femeie inclusă în Topul 10 al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood (cu un profit de 40,5 milioane de dolari obţinut într-un singur an) şi actriţa care primeşte acelaşi salariu ca restul actorilor bărbaţi care-au interpretat faimoasele personaje de animaţie Marvel.

Iată că acum Scarlett Johansson a spus DA. S-a căsătorit cu logodnicul ei Colin Jost într-o ceremonie discretă. Nunta a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, a anunţat Meals on Wheels, o organizaţie caritabilă din SUA pentru persoanele în vârstă, scrie BBC. Ceremonia a fost „intimă... cu familia şi persoanele apropiate”, a mai dezvăluit Meals on Wheels pe Instagram.

Nu este un zvon, vestea e oficială, un reprezentant al actriţei a confirmat ştirea. Cuplul s-a căsătorit în Palisades, New York. Johansson şi Jost formează un cuplu din 2017, iar în 2019 s-au logodit.

 

Scarlett Johansson a cunoscut sărăcia înainte să descopere succesul: „Trăiam din alocaţie, eram asistaţi social şi mâncam la cantina săracilor’’

Cea mai sexy femeie din lume şi cel mai bine plătită actriţă, muza lui Woody Allen şi a lui Katy Perry – inspirând hitul I Kissed A Girl – şi fosta iubită a unor A-listeri ca Sean Penn şi Jude Law a dus o viaţă palpitantă.

Destul de discretă cu viaţa ei personală, Johansson a recunoscut, la un moment dat, că a avut o copilărie traumatizantă: „Trăiam din alocaţia pentru copii, eram asistaţi social şi mâncam cu toţii la cantina săracilor. Părinţii mei au crescut patru copii în Manhattan, cu un venit foarte scăzut. Aşa că ne era foarte greu…“. Sărăcia în care trăia familia Johansson pare surprinzătoare având în vedere profesiile părinţilor – mama Melanie Sloan lucra ca producător, iar capul familiei, Karsten, era un arhitect de origine daneză – însă nu ne îndoim de veridicitatea informaţiilor furnizate cu greu de starul hollywoodian. De fapt, tocmai aceste dificultăţi financiare întâmpinate de Johanssoni au dus la destrămarea familiei. Când Scarlett avea 13 ani, părinţii ei n-au mai suportat greutăţile vieţii de zi cu zi şi au divorţat. Melania s-a mutat în California, imediat ce a devenit o femeie liberă, iar Karsten a rămas în New York cu Scarlett şi cu fratele ei geamăn, Hunter. „Până să venim pe lume eu şi fratele meu geamăn, mariajul părinţilor mei era deja şubrezit de diverse probleme“, rememorează actriţa una dintre cele mai complicate perioade din viaţa ei, dar şi una care avea să-i determine viitorul profesional. „Mama mi-a arătat, în copilărie, toate filmele care-i plăceau ei. Adora musical-urile, dar şi thriller-urile politice ale anilor ’70!“, povesteşte cea care a arătat un interes vădit pentru actorie încă de la vârsta de trei ani.

Foto: Profimedia

Modifică Setările