News

Scene interzise minorilor la „Ferma“! Ioana Filimon a renunţat la haine şi a arătat tot la o oră de maximă audienţă

Scene interzise minorilor la „Ferma“! Ioana Filimon a renunţat la haine şi a arătat tot la o oră de maximă audienţă camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Emisiunea „Ferma“, difuzată de Pro TV, este lider de audienţă cu fiecare ediţie pe care postul o transmite, însă este clar că producătorii folosesc toate tertipurile pentru a câştiga bătălia cu concurenţa.

În seara zilei de 5 martie, la o oră de maximă audienţă, cei de la Pro TV au difuzat unele scene interzise minorilor, chiar dacă pe ecran era scris că doar cei peste 12 ani pot urmări emisiunea „Ferma“. Dacă, la un moment dat, Diana Belbiţă şi Ioana Filimon au oferit un moment erotic, urcându-se una peste alta, îmbrăcate sumar şi trăgând cu buzele cărţi de joc de pe corpul celeilalte, a exista şi un moment şi mai pornografic.

În jurul orei 22.30, cei de la Pro TV au arătat-o pe Ioana Filimon în timp ce se dezbrăca şi rămânea doar în chiloţi, fără sutien pe ea. Dacă, până acum, am mai văzut astfel de scene în emisiunea „Ferma“, dar cenzurate, acum imaginile le-au fost oferite telespectatorilor fără ca imaginile să fie blurate.

Mai multe fotografii cu Ioana Filimon topless pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările