News

Schimb de replici acide între Iulia Albu şi Andreea Raicu 

Schimb de replici acide între Iulia Albu şi Andreea Raicu 

Nu s-au plăcut niciodată şi, de obicei, se evită reciproc la evenimentele mondene. Iulia, însă, o taxează mereu la capitolul vestimentaţie, iar Andreea se face că n-o aude. Până acum.


Cele două foste manechine au un background în modă destul de generos. După ce n-au mai apărut pe catwalk, s-au reprofilat, având activităţi conexe: Andreea Raicu face haine şi accesorii, iar Iulia Albu e studentă la Arte şi semnează rubrica “Poliţia modei” de la “WowBiz”.

Deunăzi, Iulia a comentat o nouă apariţie a Andreei la un eveniment monden, cotând-o drept dezastruoasă şi oferindu-i premiul “Bau Bau” pentru cea mai proastă ţinută a săptămânii.

Andreea n-a fost de găsit pentru a-i fi înmânat “trofeul”, aşa că echipa de la “WowBiz” a încercat s-o contacteze telefonic. Într-un final, Raicu a răspuns printr-un SMS: “Te pup! My dear, îţi mulţumesc! Acum sunt plecată din ţară, dar nu am timp pentru aşa ceva. Am foarte multă treabă pe care o organizez în funcţie de priorităţi, iar asta nu reprezintă o prioritate pentru mine”.

În replică, Iulia a comentat acest mesaj în stilu-i caracteristic: “Eu cred că este foarte ocupată. Din câte ştiu, nu mai e pe sticlă. Face nişte conferinţe acum, hai să îi facem reclamă ca să nu mai fie supărată, despre cum să trăieşti frumos nemăritată la 37 de ani şi fără copil. Super! Hai să o aplaudăm! Vreţi să vă duceţi? E foarte ocupată, înţelegi?”.

Foto: pagina personală

Modifică Setările