News

Schimbare de look pentru Blake Lively. Nu mai arată deloc aşa cum o ştiau fanii!

Schimbare de look pentru Blake Lively. Nu mai arată deloc aşa cum o ştiau fanii!

Blake Lively

Tânără, frumoasă, blondă şi cu părul lung, ei bine, asta este imaginea pe care o au în minte fanii lui Blake Lively. Cu toate acestea, admiratorii actriţei au avut un şoc când au văzut cele mai recente fotografii cu favorita lor, tocmai pentru că nu mai arată deloc aşa cum o ştiau cu toţii, iar transformarea aceasta radicală este, evident, pentru un rol.

Cel mai nou personaj interpretat de soţia lui Ryan Reynolds a venit la pachet cu nişte transformări uriaşe din punct de vedere fizic, iar părul a fost cel care a avut cel mai mult de suferit. Vedeta în vârstă de 30 de ani a trebuit să schimbe mai multe peruci pentru acest personaj, una blond cupru cu breton, iar cea mai şocantă este peruca brunetă în care Lively are părul tuns scurt.

Are părul scurt şi brunet şi a îmbrăcat haine bărbateşti pentru un nou rol.

Diva a distribuit pe contul său de Instagram un filmuleţ în care le arăta fanilor cum arată acum, iar majoritatea au fost şocaţi pentru că această nouă coafură părea atât de reală încât s-au întrebat dacă nu cumva actriţa a renunţat la cosiţele blonde în favoarea unui look mai băieţesc. Bineînţeles că noul look este datorat unei peruci superbe, actriţa nefiind nevoită să facă schimbări dramatice de cool aşa cum s-a mai întâmplat la Hollywood, să se tundă scurt.

Aşa arată Blake Lively acum.

În video de pe Instagram actriţa arată mult mai cool, îmbrăcate în haine feminine, cu cercei cool şi cu ruj roşu pe buze.

Foto: Instagram, Arhiva OK!

Modifică Setările