Lifestyle

Schimbare de look pentru Ivanka Trump! Cât de fashion arată fiica preşedintelui american!

Schimbare de look pentru Ivanka Trump! Cât de fashion arată fiica preşedintelui american! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

E una dintre cele mai glam prezenţe de la Casa Albă, iar acum tocmai ne-a oferit o nouă demonstraţie de stil.

Ivanka Trump a decis să-şi schimbe look-ul pe care-l avea de ani buni, renunţând la pletele lungi cu care ne-a obişnuit încă din adolescenţă. Practic, o reinventare care era cumva necesară, după ce statutul ei s-a schimbat şi el. Acum este soţie, mamă a trei copii şi consilierul unuia dintre cei mai puternici oameni ai Planetei.

Şi, după o perioadă în care a făcut un pas în spate, în urma unor critici care-i imputau că vrea să-i ia faţa Primei Doamne la Casa Albă, respectiv a Melaniei Trump, iată că Ivanka a stârnit un nou val printr-un simplu gest: o tunsoare bob.

Noul look o prinde de minune pe fiica preferată şi mâna dreaptă a temutului Donald Trump. Un look clasic, care însă îi conferă chipului prospeţime, distincţie şi rafinament, pe care Ivanka l-a afişat în premieră în vizita sa oficială din Columbia.

Acum, dacă fiica lui Trump a atras din nou toate privirile, să ne aşteptăm ca şi soţia lui Trump să contracareze cu o schimbare similară? Doar se ştie rivalitatea lor în materie de imagine...