Beauty

Schimbare de look pentru Principesa Maria FOTO

Schimbare de look pentru Principesa Maria FOTO camera-retro icon Vezi galeria 22 poze

Schimbările de stil se poartă şi la Casa Regală. Iată ce update stilistic şi-a făcut sora mai mică a Principesei Moştenitoare Margareta.

De când i s-a alăturat Principesei Moştenitoare Margareta la Palatul Elisabeta, preluând multe dintre îndatoririle regale, precum prezenţa la diferite evenimente culturale şi acţiuni sociale, Principesa Maria a intrat în prim-planul vieţii publice. Şi-a asumat cu brio statutul şi responsabilităţile şi e poate chiar mai activă în spaţiul public decât sora sa mai mare.

La nivel stilistic, însă, cu toate că garderoba sa e una cuminte şi adecvată unei fiice de rege, Principesa Maria e un spirit îndrăzneţ. Ne-am dat seama de asta din momentul în care am zărit cele două tatuaje de pe picioare - semn de rebeliune maximă într-o familie regală.

   

Acelaşi spirit îndrăzneţ îl revedem şi acum, la ultimele sale apariţii publice, când Alteţa Sa Regală a adoptat un nou look. Practic, a renunţat la coafura clasică, cu păr mediu, şi a recurs la o tunsoare pixie, care îi dă un aer foarte fresh şi foarte cool - şi foarte practic, dacă ţinem cont de temperaturile acestei veri.

Iat-o, aşadar, pe Principesa Maria reinventată, primindu-şi oaspeţii la Castelul Peleş, unde a avut loc salonul Retromobil 2017.