Royals

Schimbare de macaz în cazul scandalului regal

Schimbare de macaz în cazul scandalului regal

Autorităţile eleveţiene, chemate să investigheze cazul fostului Principe Nicolae. Iată ce soluţionare au dat.

Nepotul Majestăţii Sale, Nicholas Medforth-Mills, a scăpat de acuzaţiile de lovire şi alte violenţe după incidentul de la reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia. Este ceea ce spune avocatul care-l reprezintă pe nepotul regelui.

Apărătorul fostului Principe Nicolae, Radu Enache, a precizat la Digi24 că acestarămâne doar cu acuzaţia de violare de domiciliu, în urma plângerii penale depuse de Casa Regală.

„Casa Regală nu putea face plângere pentru alte persoane”, a spus el.

Întrebat dacă mai există şanse de împăcare între fostul Principe şi Familia Regală, avocatul a răspuns: „Şi cei de pe Titanic mai aveau speranţe”.

Poate se va ajunge la o ameliorare a relaţiilor între membrii familiei şi Nicolae. Principesa Margareta poate să retragă plângerea şi poate să reia legătura cu nepotul ei”, a spus Radu Enache.

Casa Regală a anunţat miercuri într-un comunicat că Nicolae Medforth-Mills, fostul Principe Nicolae, a încercat să intre cu forţa în reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia, imediat după împărtăşanie. În incidentul de marţi, când Nicolae a forţat uşa locuinţei, au fost implicate şase persoane, dintre care una a fost rănită, se arată în comunicatul oficial al Casei Regale.

Principele Nicolae a dezvăluit că a fost a şaptea oară când a încercat să îşi vadă bunicul, dar nu a fost lăsat. Mai mult, el susţine că nu a primit o explicaţie şi că nu crede că Regele Mihai este cel care a decis acest lucru.