News

Schimbare în juriul "Românii au talent". Mihai Petre a fost înlocuit de altă vedetă

Schimbare în juriul "Românii au talent". Mihai Petre a fost înlocuit de altă vedetă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Sezonul 11 aduce o schimbare în juriul show-ului Românii au talent! Mihai Petre nu va mai sta la masa juriului, o altă vedetă i-a luat locul. Iată despre cine e vorba! 

Sezonul 11 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă şi de multe surprize. Prima noutate a acestui sezon, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componenţa juriului.

Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gaşca juraţilor, alături de Andi Moisescu şi Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceştia şi Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator şi coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului! În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriţă cu o experienţă notabilă în arta spectacolului.

Cine e Alexandra Dinu?

Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea şi prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să îşi creioneze un nume în serialele şi filmele internaţionale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia şi a jucat alături de actori, precum Adrien Brody şi Antonio Banderas. Alexandra Dinu ne asigură ca la masa juraţilor, va îmbina empatia cu exigenţa şi că se va folosi de toate cunoştinţele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite şi sfaturile necesare pentru concurenţii care mai au de învăţat.

Alexandra Dinu, primele declaraţii despre "Românii au talent"

Înaintea de a cunoaşte ceilalţi membrii ai juriului şi de a începe filmările, Alexandra declară: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am ştiut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simţit că era nici locul şi nici timpul potrivit. Am ştiut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am ştiut că ACUM este momentul! Este o nouă experienţă pe care o aştept cu entuziasm. Abia aştept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”

Foto: Pro TV

Modifică Setările