Evenimente

Schimbare la TV! Simona Gherghe are un coprezentator în emisiunea "Mireasa" de la Antena 1. Despre cine e vorba

Schimbare la TV! Simona Gherghe are un coprezentator în emisiunea "Mireasa" de la Antena 1. Despre cine e vorba camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Surpriză în emisiunea "Mireasa" prezentată de Simona Gherghe la Antena 1. Vedeta va avea alături de ea un coprezentator. Despre cine este vorba?

Îl vedeam des la Antena Stars, dar iată că acum telespectatorii se pot bucura de prezenţa lui şi la Antena 1. Dima Trofim a mers în casa Mireasa şi a promis că le va aduce bucurie în casă concurenţilor.

Acesta va face o mulţime de jocuri cu concurenţii din casa Mireasa. Acesta le-a adus şi un telefon, dar nu le-a spus şi ce au de făcut cu el, însă i-a asigurat că sigur le va plăcea. Dima Trofim: "Toată lumea vă iubeşte şi multă lume este impresionată de poveştile voastre."

Simona Gherghe l-a primit cu braţele deschise şi a dezvăluit că el va fi ajutorul ei. Se pare că ea va lipsi câteva zile, iar el îi va lua locul. 

Acesta se va distra alături de concurenţi în casa Mireasa timp de mai multe zile, cât timp Simona Gherghe lipseşte. În zilele de sărbătoare, concurenţii se vor relaxa şi ei, iar emisiunea revine de luni pe micul ecran. Până atunci, Simona Gherghe i-a rugat pe băieţi să se poarte civilizat, să aibă grijă la comportament şi să se înţeleagă bine.

Foto: Antena 1

Modifică Setările