News

Schimbare neaşteptată la Survivor România 2021. Ce se întâmplă cu emisiunea-concurs difuzată la Kanal D

Schimbare neaşteptată la Survivor România 2021. Ce se întâmplă cu emisiunea-concurs difuzată la Kanal D

Competiţia "Survivor România 2021" va fi difuzată la o altă oră, la Kanal D. Care e programul nou de difuzare?

Începând din această săptămâna, competiţia Survivor România va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00, la Kanal D! De joi, 21 ianuarie, concurenţii celor două echipe, Faimoşii şi Războinicii vor evolua sub ochii telespectatorilor, patru zile consecutiv, şi îşi vor testa limitele psihice şi fizice, atât pe traseele sportive dificile, cât şi în junglă dominicană, transmite kanald.ro. 

Aflaţi în junglă, în mijlocul pustietăţii, Faimoşii şi Războinicii vor avea de înfruntat condiţii dure; aceştia vor fi nevoiţi să îşi procure singuri hrană, să îşi construiască adăpost şi, în acelaşi timp, să se impună că o echipa cu cele mai bune strategii, în confruntările sportive, pentru recompensele atât de necesare, cât şi pentru imunitate în faţă eliminărilor. Încă de la lansare, Survivor România i-a cucerit pe telespectatori, show-ul înregistrând audienţe uriaşe şi pozitionand Kanal D pe primul loc, pe toate targeturile.

Înscrişi în această cursa autentică a supravieţuirii, la “Survivor România”, concurenţii trebuie să dea dovadă de stăpânire de sine, forţă fizică şi mentală, dar şi de tact şi îndemânare, pentru a putea ieşi învingători din fiecare joc.

În urma jocurilor de protecţie şi a consiliilor de eliminare, de săptămâna anterioară, Faimoasa Amna a fost prima concurentă care a părăsit competiţia. Şi Războinicul Lucian a părăsit competiţia Suvivor România, în urmă unei accidentări la genunchi, în cel de-al doilea joc pentru imunitate.

Foto: Kanal D

Modifică Setările