Lifestyle

Schimbare radicală de look pentru Jada Pinkett Smith. Nu ai mai văzut-o aşa!

Schimbare radicală de look pentru Jada Pinkett Smith. Nu ai mai văzut-o aşa! camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

În timp ce soţul său, Will Smith, e aproape neschimbat, şi ea încearcă să ţină pasul cu el, testând noi coafuri. Iată o evoluţie a stilului său.

La cei 48 de ani ai săi, Jada Pinkett Smith are un corp incredibil de suplu şi bine sculptat şi, de o vreme încoace, experimentează tot mai des schimbări de look. Asta probabil şi datorită faptului că partenerul său de viaţă, Will Smith (51), e în continuare în prim-planul lumii cinematografice, afişând aceeaşi alură atletică şi energie cu care ne-a obişnuit ani la rândul.

Evident că, având acasă un superstar, dar şi un sex-simbol, Jada simte că trebuie să ţină pasul cu atrăgătorul ei soţ. Sportul a devenit o adevărată religie, în timp ce alimentaţia sănătoasă şi vizitele la cosmeticiană îi asigură şi un chip tânăr.

Dar toate acestea nu sunt îndeajuns, se pare, pentru cea care vrea să aibă şi ea parte de expunere în cuplu, nu să rămână cu un pas în urma lui Will Smith, care continuă să producă film după film şi să meargă în turnee de promovare. Aşa se face că Jada apelează adesea la schimbări de stil şi de coafură, fiind totodată destul de prezentă şi pe copertele multor reviste de modă şi de lifestyle.

Cel mai recent, Jada Pinkett Smith s-a tuns din nou scurt şi s-a făcut complet blondă, un look votat de fani cu 44.000 de like-uri doar pe Facebook, la nicio zi de la postare.

Vezi în galeria foto o evoluţie a stilului personal al actriţei Jada Pinkett Smith.