Beauty

Schimbare radicală de look pentru Monica Anghel VIDEO

Schimbare radicală de look pentru Monica Anghel VIDEO

Este una dintre artistele de la noi tributară clasicului şi care arareori acceptă schimbări majore. Iată, însă, că de data aceasta ne-a uimit pe toţi cu alegerea ei.

Monica Anghel face parte din garda "strong" de voci redutabile ale muzicii româneşti şi, dacă ar fi să-i caracterizăm stilul, am plasa-o în zona clasicului. Outfituri conservatoare, adesea largi şi preponderent pe negru, care să-i subţieze talia şi să-i ascundă imperfecţiunile.

Zona la care Monica Anghel a mai făcut schimbări este cea a părului, alegând stylinguri diferite, coafuri tot mai scurte şi mai deschise la culoare.

De data aceasta, artista a dat blondul pe rozul fuchsia, o culoare puternică şi foarte îndrăzneaţă, foarte punk, dar şi în ton cu optimismul ei debordant - o atitudine ce-i este atât de benefică în această perioadă, când încă se află în stadiu de recuperare după operaţia severă suferită la coloană.

Eu sunt extrem de fericită cu această culoare frumoasă, vibrantă, plină de energie aşa cum sunt eu. Culoarea asta mi se pare că este ca o sticlă de şampanie pe care, înainte s-o deschidem, o agităm bine, bine, bine de tot. (...) Nebunia asta seamănă cu mine.

Modifică Setările