News

Schimbare spectaculoasă de look pentru Meryem Uzerli, Hurrem din "Suleyman Magnificul" FOTO

Schimbare spectaculoasă de look pentru Meryem Uzerli, Hurrem din "Suleyman Magnificul" FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Una dintre cele mai iubite actriţe din Turcia e de nerecunoscut după ce a optat pentru o nouă tunsoare.

Fanii lui Meryem Uzerli (35), celebra interpretă a sultane Hurrem din serialul turcesc "Suleyman Magnificul", ştiu prea bine cât de fashion este în realitate şi cât de bine îşi pune în valoare frumoasele trăsături.

Dacă pe micile ecrane telespectatorii au văzut-o în haine opulente, cu bijuterii masive şi coafuri elaborate, în viaţa de zi cu zi Meryem iubeşte simplitatea şi îi place să experimenteze diferite stiluri în pictorialele de modă sau cele pentru interviuri.

Recent, frumoasa actriţă stabilită în Germania a surprins cu o nouă schimbare de look. Meryem a renunţat la pletele lungi - la blondul roşcat renunţase mai demult - pentru o tunsoare bob foarte cool. Deja a apărut aşa în câteva pictoriale realizate în Los Angeles şi Paris, iar fanii sunt încântaţi de noul ei look.

În ceea ce priveşte cariera, pe lângă contractele de imagine şi actorie, Meryem Uzerli şi-a lansat o gamă de machiaj pentru ochi care îi poartă numele.