Vedete

Schimbarea la care a recurs Maria Cârneci după perioada de doliu: ''Durerea e în suflet şi nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o şterg"

Schimbarea la care a recurs Maria Cârneci după perioada de doliu: ''Durerea e în suflet şi nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o şterg"

Anii, nopţile pierdute şi supărările prin care a trecut recent şi-au pus amprenta pe chipul Mariei Cârneci. Artista se pregăteşte să revină pe scenă după perioada de doliu, dar si cea a pandemiei, cu îmbunătăţiri faciale. Pentru că vrea să urce cu fruntea netedă pe scenă, Maria Carneci s-a înarmat cu mult curaj şi a apelat la serviciile unui cunoscut medic estetician.

„Prietenul meu, Dr. Pascal Dameh, are grijă să arăt bine când voi reveni în faţa admiratorilor mei. Înfăţişarea de pe scena este o dovadă de respect şi iubire pentru public", a scris artista pe contul ei de socializare.

Maria Cârneci declara, în urmă cu un an, că nu are nimic împotriva operaţiilor estetice, dar că se teme de intervenţiile chirurgicale.

Artista a povestit cum Irina Loghin a încurajat-o să apeleze la anumite trucuri de înfrumuseţare. "Nu am nimic cu operaţiile estetice, trăim nişte timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea şi-a facut contur la buze. Am întrebat cum se realizează şi când am văzut că sunt nişte ace nu am mai vrut. Îmi este frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă. Mi-am dorit să revin în faţa publicului cu decenţă, nu aşa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet şi nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o şterg".

 

 

Modifică Setările