Agenda

Şcoala de vară, soluţia pentru o vacanţă de poveste a copilului tău

Şcoala de vară, soluţia pentru o vacanţă de poveste a copilului tău

Vacanţa de vară nu este departe şi mulţi părinţi se gândesc deja la soluţii cât mai atractive şi benefice pentru copii lor, când vine vorba de petrecerea timpului după încheierea anului şcolar.

Şcoala de vară este soluţia dacă vrei un loc unde copilului să îi fie sporită curiozitatea, să îi fie antrenate mintea şi corpul. British School of Bucharest (BSB) a început deja înscrierile pentru Summer School 2019. Programul se va desfăşura în perioada 8 iulie- 2 august 2019, iar tema aleasă pentru acest an este ”Insula Distracţiei”. Pe ”Insula distracţiei” de la BSB au acces toţi copiii între 4 şi 14 ani, indiferent de şcoala la care studiază în timpul anului. Pentru cele patru săptămâni de ”Insula Distracţiei” le-au fost pregătite numeroase activităţi educative şi distractive.

Lecţiile de limbă engleză vor fi predate de profesori vorbitori nativi şi vor fi prezentate sub forma unei călătorii virtuale în Marea Britanie. Micuţii au şi posibilitatea de a învăţa limba germană şi mandarina de la vorbitori nativi. Vor participa la activităţi outdoor- înot, jocuri în piscină, lecţii de căţărări şi tiroliană, dar şi la activităţi în sălile de curs – sesiuni de Meet&Greet, lecţii de gătit. Acestea sunt doar câteva dintre momentele sprecial gândite şi pregătite pentru cei care aleg Şcoala de Vară de la BSB.

”Suntem aici şi în vara lui 2019 pentru copiii dorinici să se relaxeze după anul şcolar, să se bucure de activităţi deosebite, de o lună de vară la care mulţi visează. Vor fi patru săptămâni în care vor putea simţi atmosfera British School of Bucharest. Vor îmbina activităţi educative cu activităţi sportive şi recreative. Vor fi grupaţi în funcţie de vârstă, iar profesorii noştri le vor fi mereu alături.”, a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

Programul va fi de luni până vineri, de la 08.30 la 17.00, totul desfăşurându-se în campusul BSB din strada Erou Iancu Nicolae, nr.42, Voluntari. Înscrierile pot fi făcute accesând următorul link.

Părinţii care aleg pachetul de patru săptămâni beneficiază de un discount de 20% din preţul iniţial. Pentru trei săptămâni, reducerea este de 10%.

Comentarii

Modifică Setările