News

Scriitoarea J.K. Rowling povesteşte că ar fi avut coronavirus şi s-ar fi vindecat cu ajutorul unei anumite tehnici de respiraţie

Scriitoarea J.K. Rowling povesteşte că ar fi avut coronavirus şi s-ar fi vindecat cu ajutorul unei anumite tehnici de respiraţie camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Scriitoarea J.K Rowling a simţit că ar fi avut simptomele coronavirusului, nu a fost testată însă, dar a găsit o anumită tehnică prin care şi-ar fi revenit. 

În mediul online, pe Twitter mai exact, aceasta a dezvăluit că în ultimele două săptămâni a avut simptome ale infectării cu coronavirus: „În ultimele două săptămâni am avut toate simptomele de COVID-19 (deşi nu am fost testată)“

J.K.Rowling a continuat seria confesiunilor şi a adăugat că a şi fost vindecată, dar nu de către medicii din spitalele care tratează pacienţii infectaţi. Ea a apelat la o tehnică de respiraţie pentru a gestiona aceste simptome.

„Vă rog să îl urmăriţi pe acest doctor de la Queens Hospital care explică modul prin care poţi diminua dificultăţile respiratorii. În ultimele două săptămâni, am avut toate simptomele asociate coronaviruslui (deşi nu am fost testată) şi am urmat aceste sfaturi la recomandarea soţului meu. M-am recuperat complet şi această tehnică m-a ajutat foarte mult”

Tehnica utilizată este povestită de un medic în cadrul unui video postat pe Youtube. El explică că este nevoie să faci două serii a câte cinci respiraţii adânci, iar fiecare respiraţie să dureze cinci secunde. 

 

Scriitoarea J.K. Rowling a precizat că toţi pot încerca această tehnică, mai ales că a împărtăşit-o gratuit cu urmăritorii ei. Ea a mai adăugat că acest mod de respiraţie nu are efecte secundare: „Vă mulţumesc pentru mesajele voastre frumoase. Sunt recuperată complet şi am vrut să împărtăşesc cu voi această tehnică recomandată de doctori, care nu costă nimic, nu are efecte secundare, care ar putea să vă ajute, ori pe voi ori pe cei dragi vouă, aşa cum a fost şi cazul meu. Staţi în siguranţă”

 

Modifică Setările