Case Regale

Scrisoare emoţionantă a Prinţesei Diana, scoasă la iveală după 21 de ani! Cui îi scria?

Scrisoare emoţionantă a Prinţesei Diana, scoasă la iveală după 21 de ani! Cui îi scria? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Despre Prinţesa de Wales ştim că i-a păsat dintotdeauna de cei din jur şi că, în ciuda nenumăratelor îndatoriri regale pe care trebuia să le ducă la bun sfârşit, mereu îşi făcea timp să vorbească cu cei aflaţi în nevoie.

Potrivit unor documente scoase la iveală de DailyMail, Lady Di coresponda cu o tânără care se confrunta cu probleme conjugale. De altfel, la acea vreme, Diana era despărţită de Prinţul Charles, motiv pentru care, la rându-i, se confrunta cu anxietate şi depresie.

”Draga Erika, am primit scrisoarea ta si, evident, am citit-o cu interes si cu dorinta de a-ti oferi sprijinul meu. Simti multa durere, de aici provine blocajul despre care imi vorbesti. E o reactie normala pentru cineva care a trait experientele pe care le-ai trait tu. Citind printre randuri, intuiesc ca o femeie foarte speciala, o luptatoare, dare care nu are prea multa incredere in ea din cauza tuturor loviturilor pe care le-a primit, fizic si mental. Stiu ca ai avut nevoie de mult curaj pentru a-mi scrie, asa cum ai facut-o, cu sinceritate, dar ai incredere ca lumina va aparea la capatul tunelului. Ma gandesc la tine. Rezista, Erika! Cu multa dragoste, Diana”, îi scria Diana acum 21 de ani.