News

Se apropie divorţul? De ce nu a venit însoţită Kim Kardashian la Met Gala?

Se apropie divorţul? De ce nu a venit însoţită Kim Kardashian la Met Gala?

Kim a purtat alb şi şi-a expus formele într-o rochie Vivienne Westwood.

Anul trecut, pe vremea asta, Kim păşea încrezătoare la braţul lui Kanye West pe covorul roşu al galei Met. Ieri, însă, vedeta de reality show a venit singură la acest eveniment din New York, alimentând zvonurile privind un divorţ în cazul celor doi. Anul trecut, la Met Gala Toţi s-au întrebat unde este Kanye West când au văzut-o pe Kim, singură, la Met Gala. Ei bine, starleta a oferit o explicaţie în acest sens, mărturisind că soţul ei a preferat să rămână acasă, în Los Angeles.

”El e acasă. Vrea să stea departe o vreme şi chiar se simte bine făcând asta”, a fost explicaţia simplă, dar nu foarte concludentă, pe care Kim le-a dat jurnalistului Andre Leon Talley, de la publicaţia „Vogue”.

Kim şi-a expus formele într-o rochie Vivienne Westwood, ieri, la Met Gala.

Aşadar, Kanye a decis că e mai bine să nu fie în lumina reflectoarelor, lăsând-o pe Kim să păşească, singură, pe covorul roşu al galei Met.  Să fie aceasta încă o dovadă a declinului relaţiei lor amoroase?

Amintim că încă de anul trecut se zvoneşte că cei doi se pregătesc să divorţeze. Ce-i drept, după jaful din Paris în care a fost implicată Kim şi prăbuşirea emoţională a lui Kanye, multe lucruri s-au schimbat între cei doi.

foto: arhivă OK!

Modifică Setările