Vedete

Se apropie nunta! Lidia Buble a prins buchetul! FOTO&VIDEO

Se apropie nunta! Lidia Buble a prins buchetul! FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Artista se pregăteşte să ajungă la altar, iar binecuvântarea familiei a primit-o chiar la nunta surorii sale, Diana.

Deja nu mai e o noutate faptul că Lidia Buble şi Răzvan Simion intenţionează să se căsătorească, cât data la care va avea loc fericitul eveniment. Cea mai aşteptată nuntă din showbiz pare, însă, să se apropie cu paşi repezi. Căci viitori miri, chiar dacă au primit deja binecuvântarea părinţilor, au primit încă o dată încuviinţarea familiei la nunta Dianei, una dintre surorile Lidiei.

Unul dintre cele mai emoţionante momente ale evenimentului de familie a fost când surorile Buble au cântat în timpul ceremonialului nupţial.

De la biserică, nuntaşii s-au mutat la restaurant unde a început distracţia. A fost o petrecere atipică, căci au avut parte de jocuri şi de momente inedite. Unul dintre ele a fost chiar momentul aruncării buchetului, pe care Lidia Buble l-a aşteptat cu nerăbdare.

Surorile sale, însă, i-au pregătit o surpriză, schimbând regulile jocului: aruncatul tradiţional al buchetului a fost înlocuit cu un concurs din care singura fată care avea panglica legată de buchet îl câştiga. Iar când credea că nu are nicio şansă, Lidia Buble a rămas cu buchetul de mireasă în mână.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Am prins buchetuuul😱👰😍🤗 Oare ce urmează?🤣

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Rămâne de văzut când va decide să îmbrace chiar ea rochia de mireasă şi să meargă la altar la braţul lui Răzvan Simion - momentul cel mai aşteptat de fanii lor. (vezi şi galeria foto)

Modifică Setările