News

Se dau sex simboluri, dar nu respectă cele mai elementare reguli de igienă!

Se dau sex simboluri, dar nu respectă cele mai elementare reguli de igienă!

Săpunul, deodorantul şi şamponul nu se numără printre lucrurile absolut necesare vieţii de zi cu zi a acestor vedete. Dimpotrivă, aceste produse de uz zilnic nu sunt folosite deloc sau prea puţin de aceste superstaruri.

Gwyneth Paltrow

Vă mai aduceţi aminte când frumoasa actriţă a jurat că nu mai merge niciodată la Met Gala? Vreţi să ştiţi şi motivul? Ei bine, diva spune că e prea cald acolo şi că... transpiră. Nu ştim de ce s-a plâns ea de întreaga situaţie, când suntem convinşi că cei din jurul ei aveau mai multe motive să se simtă inconfortabil. “Îţi venea să te ţii pur şi simplu de nas…”, a declarat o sursă pentru National Enquirer.

Se pare că nu locul cu pricina era de vină, ci obiceiul câştigătoarei Oscarului de a prefera un stil de viaţă cam prea natural, din care sunt excluse produsele cosmetice mass-market. OK, nu o pune nimeni să cumpere deodorant de la supermarket, care conţine aluminiu sau cine-ştie-ce alte substanţe dăunătoare, poate folosi unul de lux, recomandat de dermatologi şi orice specialist doreşte ea, numai să folosească ceva! Din păcate, Gwyneth e în continuare de părere că mai bine miroase urât decât să moară prematur din cauza asimilării unor substanţe toxice. Hmm...

Modifică Setările