News

Se despart după 15 ani de căsătorie. Despre cine este vorba?

de admin

Se despart după 15 ani de căsătorie. Despre cine este vorba?

Formau de cincisprezece ani unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, însă, se pare că, de-o vreme cei doi nu mai ajung la niciun consens, şi îşi doresc să divorţeze cât mai repede cu putinţă.

Potrivit revistei People, actorul Jean-Claude Van Damme şi soţia sa, Gladys Portugues Van Varenberg au decis să divorţeze după 15 ani de căsnicie, invocând "diferenţe ireconciabile".

Cea care a depus actele de divorţ este soţia actorului, care a cerut în înstanţă ca cel care i-a fost alături în ultimii 15 ani să-i ofere sprijin material şi-n urma separării legale.

Potrivit gurilor rele, motivul despărţirii ar fi unul scandalos, şi anume, infidelităţile repetate ale actorului în vârstă de 54 de ani.

Celebrul actorul şi soţia sa, fostă culturistă, s-au cunoscut pe când amândoi aveau puţin peste 20 de ani. S-au căsătorit în 1987, însă Van Damme a părăsit-o pe Gladys după ce a cunoscut faima. Au divorţat în 1992, însă s-au împăcat şapte ani mai tâziu. Cei doi au împreună doi copii, care sunt în prezent adulţi.

Van Damme a fost căsătorit de cinci ori şi are trei copii: Kristopher, Bianca şi Nicholas.

Sursă foto: Getty Images