News

Se despart după 15 ani de căsătorie. Despre cine este vorba?

de admin

Se despart după 15 ani de căsătorie. Despre cine este vorba?

Formau de cincisprezece ani unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, însă, se pare că, de-o vreme cei doi nu mai ajung la niciun consens, şi îşi doresc să divorţeze cât mai repede cu putinţă.

Potrivit revistei People, actorul Jean-Claude Van Damme şi soţia sa, Gladys Portugues Van Varenberg au decis să divorţeze după 15 ani de căsnicie, invocând "diferenţe ireconciabile".

Cea care a depus actele de divorţ este soţia actorului, care a cerut în înstanţă ca cel care i-a fost alături în ultimii 15 ani să-i ofere sprijin material şi-n urma separării legale.

Potrivit gurilor rele, motivul despărţirii ar fi unul scandalos, şi anume, infidelităţile repetate ale actorului în vârstă de 54 de ani.

Celebrul actorul şi soţia sa, fostă culturistă, s-au cunoscut pe când amândoi aveau puţin peste 20 de ani. S-au căsătorit în 1987, însă Van Damme a părăsit-o pe Gladys după ce a cunoscut faima. Au divorţat în 1992, însă s-au împăcat şapte ani mai tâziu. Cei doi au împreună doi copii, care sunt în prezent adulţi.

Van Damme a fost căsătorit de cinci ori şi are trei copii: Kristopher, Bianca şi Nicholas.

Sursă foto: Getty Images

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Sfidează vârsta! Care este secretul de frumuseţe al actriţei Sharon Stone?

Este una dintre starurile de la Hollywood care îşi sfidează vârsta şi care arată din ce în ce mai bine, în ciuda înaintării în vârstă. Vorbim, bineînţeles, de Sharon Stone care nu se dezice de atributele sale estetice nici la 57 de ani.

News

Vedete care au apelat la mame surogat pentru a avea copii!

Fie că nu au vrut să treacă prin chinurile naşterii, fie că starea de sănătate i-a împiedicat să facă asta, pentru unele vedete singura şansă de a ajunge părinţi este să apeleze la mame surogat. Haideţi să vedem ce vedete de la Hollywood

News

Cele mai frumoase cupluri care s-au destrămat!

Multe dintre poveştile de dragoste ale vedetelor au început frumos, dar s-au terminat dezastruos. Din păcate, indiferent de cât de sudate păreau, puţine dintre cuplurile frumoase de la Hollywood au trecut de testul timpului. Dacă şi voi sunteţi nostalgici, haideţi să vedem

News

Vedete care au regretat că şi-au tatuat numele partenerului

Să fie oare dovada supremă de iubire sau o decizie pripită? Răspunsul îl aflăm chiar de la celebrităţile de la Hollywood care au luat cândva decizia de a-şi tatua numele persoanei iubite!

News

Vedete care nu recunosc că au silicoane

S-a zvonit că au apelat la bisturiu, însă niciodată nu au recunoscut acest lucru! Este vorba despre unele vedete care au apărut peste noapte cu bustul mărit, deşi se jură că n-au trecut niciodată prin cabinetul vreunui doctor estetician.

VIDEO Surpriză pentru fanii lor! De Valentine’s Day, Amadeus lansează o piesă romantică

News

VIDEO Surpriză pentru fanii lor! De Valentine’s Day, Amadeus lansează o piesă romantică

Amadeus a lansat ieri, cu o zi înaintea sărbătorii indrăgostiţilor, Valentine’s Day, “E ziua noastră”, cea mai romantică piesă din cariera lor artistică. Melodia este compusă de Xenti Runceanu şi este interpretată de cele patru artist

Divorţează după 26 de ani de căsătorie! Vezi despre ce actor celebru e vorba!

News

Divorţează după 26 de ani de căsătorie! Vezi despre ce actor celebru e vorba!

Până nu demult cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, însă se pare că de-o vreme nu mai există înţelegere între cei doi. Singurul capitolul asupra căruia au căzut de acord este divorţul iminent.

News

Vedete din România care au adoptat copii

Fie că au vrut să devină părinţi, însă biologic nu s-a putut, fie că au empatizat cu numărul crecând al copiilor abandonaţi în orfelinate, multe vedete autohtone au ales să adopte copii. Haideţi să vedem şi noi care sunt vedetele eroine

FOTO Ele au promovat România la Stuttgart purtând fote româneşti!

News

FOTO Ele au promovat România la Stuttgart purtând fote româneşti!

Cvartetul a promovat valorile României, atât prin muzica interpretată, cât şi prin ţinutele vestimentare. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiaşu, Bianca Gavrilescu şi Naomi Anelis au purtat haine de inspiraţie tradiţională, stilizate de Liliana Ţuroiu,