Gossip

Se împacă Jennifer Lopez cu Casper Smart?

de admin

Ne întrebăm asta pentru că, la doar două luni de când au anunţat despărţirea, cei doi au fost văzuţi plimbându-se împreună relaxaţi, cu maşina prin oraş. Pe 18 august, paparazzi i-au surprins în poze, iar reacţia artistei de 45 de ani a fost să se ascundă în scaunul maşinii decapotabile.

Prin urmare, să fie vorba de o împăcare cu tânărul coregraf de 27 de ani? Mai ales că reacţia cântăreţei, la vederea fotografilor, a fost să se pitească în scaun, în timp ce Casper a tras capota

Conform unui martor citat de publicaţia Us Magazine, cei doi râdeau şi ascultau muzică tare, când au observat că sutn văzuţi de paparazzi. “Încă se iubesc şi sunt foarte apropiaţi. Nu m-ar surprinde să aflu că ies iar împreună şi că se distrează când şi când”. Mai ales că nici despărţirea lor, după doi ani şi jumătate de relaţie, nu a fost una uşoară. Deşi a fost una amiabilă, fără resentimente, scandalurile sexuale care l-au avut pe Casper ca pion principal nu au ajutat deloc.

JLo şi Casper au devenit un cuplu în 2011, la patru luni după despărţirea de al treilea soţ al ei, Marc Anthony, cu care jurata American Idol are doi copii.

Iată poza cu cei doi aici

FOTO WENN