News

Se împlinesc 8 ani de când a murit. Ultimele fotografii cu îndrăgita Elizabeth Taylor

Se împlinesc 8 ani de când a murit. Ultimele fotografii cu îndrăgita Elizabeth Taylor camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Considerată ”ultimul star al Hollywoodului de altădată”, Elizabeth Taylor şi-a găsit sfârşitul pe 23 martie 2011. Însă, cu doar două luni înainte, actriţa încă zâmbea în fotografii pentru fanii ei.

Este una dintre cele mai renumite actriţe din toate timpurile, iar mâine se împlinesc nu mai puţin de opt ani de când celebra ”Cleopatra” ne-a părăsit. În urma ei rămân, însă, zeci de roluri de referinţă, printre care două premiate cu statuiete Oscar.

Anii `90 au fost ultimii activi din cariera sa, jucând în seria animată ”Captain Planet and the Planeteers” (1992), ”The Simpsons” (1992, 1993), ori având scurte apariţii în seriile CBS: ”The Nanny”, ”Murphy Brown” ori ”High Society” (1996). Aceşti ultimi ani i-au adus şi premiul pentru întreaga carieră AFI (1993), premiul de onoare din partea SAG (1997), BAFTA Fellowship în 1999, dar şi recunoaşterea din partea Reginei Elisabeta a II-a pentru întregul aport artistic, în 2000.

Anul următor, Elizabeth Taylor îşi anunţa, public, retragerea din actorie. În ultimii ani de viaţă, actriţa şi-a dedicat timpul filantropiei, fiind o activistă în domeniul HIV/SIDA. A strâns nu mai puţin de 270 de milioane de dolari în contul acestei cauze.

Citeşte aici despre viaţa ei amoroasă şi aici despre adevărata ei faţă, neexpusă Hollywoodului! Vezi galeria foto!

Modifică Setările