Gossip

Se însoară Jason Statham?

de admin

Se însoară Jason Statham?

Apariţia iubitei actorului, Rosie Huntington-Whiteley, cu un inel suspect pe inelarul stâng a stârnit valuri de comentarii printre fanele îngrijorate ale lui Jason. Cele două staruri formează un cuplu de aproape cinci ani

Ai zice, deci, că după cinci e ani e momentul pentru marele pas. Iubirea lor a fost una discretă. S-a vorbit că ar fi avut gânduri de căsătorie încă de anul trecut şi că ar fi plănuit o nuntă pentru luna februarie a acestui an. La un moment dat s-a vehiculat, însă, că s-ar fi despărţit fiindcă nu mai fuseseră văzuţi împreună. Asta se întâmpla prin septembrie şi se pare că le-a prins bine scurta pauză fiindcă s-au avântat cu mai mult elan în relaţie, după împăcare.

Ieri, manechinul Victoria's Secret a apărut pe aeroportul oraşului Los Angeles afişând ostentativ un inel la mâna stângă, după cum se observă din imaginile publicate de "The Mirror". Se vedea limpede din gesturi că vrea să atragă atenţia fotografilor asupra bijuteriei sale noi de pe inelarul stâng, despre care lumea a comentat imediat că nu poate fi decât un inel de logodnă. Să fie doar un cadou de Crăciun de la Jason Statham, fără altă semnificaţie? Greu de crezut. Iar despre frumoasa de 27 de ani se ştie că-şi doreşte de multă vreme să facă acest pas cu actorul britanic în vârstă de 47 de ani.

Foto: WENN, The Mirror