Gossip

Se mărită Cameron Diaz la 42 de ani?

Simpatica Cameron Diaz s-ar fi logodit cu rockerul Benji Madden, din trupa Good Charlotte. Cel puţin aşa speculează presa de peste Ocean, după ce actriţa a apărut la un eveniment monden purtând o bijuterie strălucitoare pe degetul inelar al mâinii stângi.

Actriţa, care a început să se întâlnescă cu Benji Madden la începutul acestui an, a fost surprinsă arătându-le prietenilor ei presupusul inel de logodnă, pe care îl purta pe degetul mâinii stângi.

Un martor la evenimentul monden la care a participat şi Cameron Diaz a declarat pentru People.com că actriţa şi-a arătat inelul şi s-a jucat cu el încontinuu.

"Cei doi au ajuns împreună, Benji conducea. Cameron şi-a arătat noul inel şi a zâmbind. S-au bucurat de cină pentru câteva ore", a declarat sursa citată.

"De când a început să se întâlnească cu Benji, Cameron s-a schimbat într-un mod pozitiv. Pare mult mai fericită", a declarat o altă sursă.

Purtătorii de cuvânt ai celor doi nu au vrut să comenteze zvonurile legate de logodna dintre Cameron Diaz şi Benji Madden.

Modifică Setările