News

Se mărită Mihaela Rădulescu?

Se mărită Mihaela Rădulescu?

Felix Baumgartner a îngenuncheat în faţa ei şi i-a luat mâna în mâna lui. Să fi fost, într-adevăr, o cerere în căsătorie?

Felix si Mihaela logoditi

Cea mai recentă postare a Mihaelei Rădulescu pe Instagram este o fotografie în care iubitul ei austriac a îngenuncheat în faţa ei şi pare să-i fi pus o bijuterie pe inelarul mâinii stângi. Iar mesajul care însoţeşte acest candid instantaneu este: "Don't ask :))) Yes anyway !" ("Nu întreba! Da, oricum"), condimentat cu multe râsete.

Felix Baumgartner in genunchi Mihaela Radulescu da

Evident, postarea a stârnit o avalanşă de like-uri şi mesaje din partea fanilor, bucuroşi că românca a fost cerută de soţie de Felix Baumgartner după doi ani de relaţie.

Dacă vestea se confirmă, îi dorim Mihaelei mult noroc în această a patra încercare de a rămâne până la adânci bătrâneţi alături de bărbatul iubit.

Amintim că Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de 3 ori, cu Bogdan Rădulescu, cu Ştefan Bănică jr. şi cu Elan Schwartzenberg - cu cel din urmă având un băiat, pe Ayan. De cealaltă parte, austriacul Felix Baumgartner nu a mai fost căsătorit până acum, dar a fost cât pe ce să ajungă la altar cu gimnasta Nicole Öttl.