Fashion

Se poartă roşul!

Anul acesta se pare că roşul a fost culoarea favorită a celebrităţilor. Iată o retrospectivă a celor mai potrivite alegeri.

Taylor Swift

Premiile Billboard, Las Vegas, 20 mai: Când spui Elie Saab te gândeşti cu siguranţă la o creaţie vaporoasă, iar această ţinută nu face excepţie. Topul din dantelă cu accente rock se asortează perfect cu fusta din mătase. Îmi place că accesorizarea a fost minimalistă.

Kate Bosworth

Premiera filmului „Black Rock“, Utah, 21 ianuarie: Deşi a ales o croială clasică semnată Antonio Berardi, aplicaţiile din piele şi pantofii stilettos dau ţinutei un aer stylish, iar plicul argintiu creează un contrast frumos.

Nicole Richie

Gala FFANY Shoes on Sale, New York, 22 octombrie: Vedeta a dat dovadă de mult bun gust când a ales această rochie din macramé roşu Scanlan &Theodore. Accesorizarea clasică, cu negru, este o opţiune potrivită în acest caz.

Diane Kruger

Petrecerea Vanity Fair, Hollywood, 26 februarie: Se poate ca o ţinută să fie sexy şi elegantă în acelaşi timp? Se pare că da, iar aceast model Calvin Klein este cel mai bun exemplu. Actriţa arată absolut superb. Clutchul auriu şi decolteul cu dantelă o fac să radieze mai ceva ca un model pe podium.

Emily Blunt

Premiera filmului „Your Sister’s Sister“ New York, 19 aprilie: Această ţinută Michael Kors ar trebui să fie un exemplu pentru cum se poartă o rochie din dantelă roşie. Croiala simplă este de efect, iar cureaua subţire marchează frumos talia. Combinaţia de bej şi roşu este foarte şic.

Doutzen Kroes

Petrecerea Victoria’s Secret, Beverly Hills, 10 mai: Îngerul de la Victoria’s Secret a ştiut ce model de rochie să aleagă ca să fie sexy, fără a părea vulgară. Una roşie, scurtă, dar la baza gâtului şi cu mâneci lungi. Sandalele până la gleznă sunt foarte potrivite pentru un eveniment de acest gen.

Foto: guliver/getty images

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările