News

Se pregăteşte să-şi ia copiii înapoi! Brad Pitt şi-a făcut propriul parc de distracţii în curtea casei FOTO

Se pregăteşte să-şi ia copiii înapoi! Brad Pitt şi-a făcut propriul parc de distracţii în curtea casei FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Deşi se luptă de câţiva ani pentru custodia celor şase copii pe care îi au împreună, Brad Pitt şi Angelina Jolie nu au reuşit să ajungă la un numitor comun, însă se pare că actorul se pregăteşte intens pentru momentul în care îşi va lua urmaşii înapoi.

Paparazzii americani au reuşit să fotografieze curtea casei lui Brad Pitt, iar ce au descoperit acolo este de-a dreptul uluitor! Actorul şi-a ridicat propriul parc de distracţii, cu toate că presa de peste Ocean notează că până în prezent el avea voie să îşi vadă copiii doar câteva ore pe săptămână.

Odată cu apariţia fotografiilor, tabloidele speculează că toţi cei şase copii, dintre care trei înfiaţi, ar fi mult mai apropiaţi de tatăl lor, care se află într-un mare război cu Angelina Jolie. Casa lui Brad Pitt se află foarte aproape de locuinţa fostei lui soţii, astfel este posibil ca acum copiii să petreacă mai mult timp alături de actor.

În curtea casei, Brad Pitt a făcut un skatepark, o casă în copac, câteva leagăne şi multe alte facilităţi de care cei mici s-ar putea bucura. Mai mult decât atât, pe terenul actorulu se afla o piscină care până acum nu era funcţională, dar în prezent este echipată complet şi gata de folosire.

Brad Pitt a cumpărat locuinţa în anul 1994, cu 1,7 milioane de deloari, iar de atunci a investit foarte mulţi bani atât în casă, cât şi în curte şi grădină.

Modifică Setările