TV

Se schimbă juraţii de la „Te cunosc de undeva“

Se schimbă juraţii de la „Te cunosc de undeva“

După câteva sezoane în care membrii juriului au rămas aceiaşi, în noul sezon alte vedete vor cântări prestaţia artiştilor în show-ul de la Antena 1.

Telespectatorii s-au obişnuit să-i vadă la masa juraţilor pe Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan.

Din următorul sezon, însă, producătorii au decis să facă unele schimbări, înlocuindu-o pe trei dintre ei cu alte vedete. Astfel, Ozana Barabancea, Andreea Bălan şi Aurelian Temişan vor fi înlocuiţi cu Pepe, Delia şi Monica Anghel.

„Vreau să văd transformări şi personaje bine făcute, cu umor, cu distracţie, cu spirit de competiţie. Nu-mi doresc demonstraţii de cântat ori de orgolii. Vreau să-i văd pe concurenţi că se distrează, că se simt bine, că respectă fiecare transformare pe care o fac. O să fie interesant să mă concentrez pe fiecare artist în parte şi pe fiecare transformare, pentru că eu cunosc foarte bine ce înseamnă emoţia şi implicarea în realizarea fiecărui personaj. O să fiu cel mai al naibii jurat“, spune Pepe, care trece astfel din tabăra concurenţilor în tabăra juraţilor.

Şi Delia părăseşte, astfel, clubul juraţilor de la "X Factor", în timp ce Monica Anghel vine după experienţa show-ului de la Pro TV, "Vocea României".


Foto: Antena 1