Lifestyle

Se vinde casa de 3,4 milioane de dolari în care Elvis şi Priscilla şi-au petrecut luna de miere FOTO

Se vinde casa de 3,4 milioane de dolari în care Elvis şi Priscilla şi-au petrecut luna de miere FOTO camera-retro icon Vezi galeria 24 poze

Frumoasa vilă din Palm Springs în care Regele Rock'n'Roll-ului s-a retras cu mireasa lui este scoasă la vânzare.

Fanii lui Elvis Presley - mai ales cei cu dare de mână! - vor fi încântaţi să afle că pot intra în posesia unei alte proprietăţi unde starul lor preferat şi-a trăit cele mai frumoase clipe.

Este vorba despre vila din Palm Springs în care el şi proaspăta lui soţie, Priscilla, au petrecut luna de miere. După căsătoria lor secretă de pe 1 mai 1967, oficiată în capela hotelului Aladdin din Las Vegas, cei doi au închiriat acest loc înconjurat de vegetaţie luxuriantă şi o grădină cu alei de piatră şi piscină.

Această casă de vacanţă, de 440 mp construiţi, are 2 dormitoare, 5 băi, o bucătărie dispusă pe rotund şi un living spectaculos, placat cu piatră şi cu un şemineu central.

Dormitorul în care şi-au petrecut tinerii însurăţei noaptea nunţii are un aspect regal, patul king size având un semi-baldachin cu falduri din satin roz.

Baia aferentă este incredibil de spaţioasă, având cabină de duş, dar şi cadă jacuzzi.

Cum era de aşteptat, proprietarii acestei vile au transformat-o într-un mic muzeu dedicat memoriei Regelui Rock'n'Roll, peste tot pereţii fiind împânziţi cu fotografii cu Elvis şi Priscilla, dar şi cu obiecte tip memorabilia.

Acest spaţiu a mai fost scos la vânzare şi în 2014, pentru suma de 10 milioane de dolari, iar acum e din nou listată pe piaţă, de data aceasta pentru suma de 3,4 milioane de dolari.

Foto: Profimedia

Modifică Setările