News

Sean Penn (59) s-a însurat în mare secret! Cea de-a treia soţie a actorului n-are nici măcar jumătate din vârsta lui

Sean Penn (59) s-a însurat în mare secret! Cea de-a treia soţie a actorului n-are nici măcar jumătate din vârsta lui

Fostul soţ al Madonnei şi al lui Robin Wright a ajuns din nou la altar! De data asta alături de juna care i-a fost alături în ultimii patru ani din viaţa lui, Leila George, de nici 30 de ani.

Ceremonia nupţială între Sean (59) şi Leila (28) a avut loc în mare secret, iar vestea cea mare a dat-o soţia producătorului Mike Medavoy, Irena, pe Twitter. „Suntem atât de fericiţi pentru Leila George şi Sean Penn că s-au căsătorit! Vă iubim!”, a anunţat aceasta pe Instagram.

Mai mult de-atât, Irena a postat şi o fotografie cu inelul de logodnă primit de Leila de la Penn. Ce-i drept, George a purtat acel inel în ianuarie, când ea şi Sean au participat la o gală organizată de asociaţia CORE, aşadar nunta n-a avut loc de pe-o zi pe alta.

Proaspăt însurăţeii au început deja să primească felicitări de la apropiaţi. Josh Brolin, care a jucat cu Penn în Milk şi Gangster Squad şi care-i va da din nou replica lui Sean în Flag Day, s-a numărat printre cei care şi-au exprimat deja bucuria la aflarea veştii. „Nuntă frumoasă, porumbeilor! Vă dorim o căsnicie frumoasă, Sean şi Leila!”

Modifică Setările