News

Sean Penn nu are cuvinte de laudă despre fosta soţie, Robin Wright

Sean Penn nu are cuvinte de laudă despre fosta soţie, Robin Wright

HOLLYWOOD - NOVEMBER 07: Actors Sean Penn and Robin Wright Penn pose inside at the Premiere Lounge after party for "Sorry, Haters" at the Cabana Club during AFI FEST 2005 presented by Audi on November 7, 2005 in Hollywood, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Invitat la "The Late Show With Stephen Colbert", actorul a sfidat regulile, fumând o ţigară chiar în platou. Şi a făcut câteva declaraţii care lasă de înţeles că nici acum nu s-a aşternut liniştea între el şi Robin Wright Sean Penn şi Robin Wright, în vremurile bune Sean, alături de fiul Hopper şi fiica Dylan Împreună din 1990, Sean şi Robin s-au căsătorit în 1996, când deja îi aveau pe fiica Dylan (venită pe lume în 1991) şi fiul Hopper (născut în 1993). Cu un divorţ finalizat în 2010, cei doi se pare, însă, că nici acum nu sunt în cele mai bune relaţii. "Nu prea ne înţelegem. Nu prea ne conversăm", a declarat el la emisiunea lui Stephen Colbert. "Fiecare are tipul său de relaţie cu copiii noştri şi pare să funcţioneze mai bine aşa, pentru că Dylan şi Hopper iau singuri deciziile, ei aleg. Se vede treabă că eu şi Robin n-am împărtăşit aceeaşi viziune asupra a ceea ce înseamnă să fii părinte, mai ales când e vorba de grija sufocantă pentru nişte copii adulţi", a punctat Penn, referindu-se la faptul că Dylan are deja 27 de ani, iar Hopper, 25.

"Eu mă înţeleg minunat cu copiii mei. Amândoi fac modelling şi actorie. Moda e o industrie care nu prea mă interesează, dar ei se simt foarte bine în acest domeniu. Iar eu susţin tot ce îi menţine fericiţi şi sănătoşi pe copiii mei", a mai spus Sean. Cât despre viaţa lui amoroasă, actorul de 57 de ani a mărturisit că nu renunţă la iubire. "Niciodată nu voi spune că nu mai caut iubirea. Este extraordinar să te îndrăgosteşti de cineva. Totuşi, în ziua de azi, relaţiile seamănă tot mai mult cu nişte tranzacţii şi nu e foarte uşor să întâlneşti pe cineva care să-ţi facă viaţa frumoasă începând de a doua zi. Dar dacă aş da peste o astfel de persoană, aş păstra-o!".

Foto: arhivă

Modifică Setările