Evenimente

Sean Penn rămâne preferatul femeilor şi la 60 de ani. Cât de frumoasă e soţia lui, cu 31 de ani mai tânără!

Sean Penn rămâne preferatul femeilor şi la 60 de ani. Cât de frumoasă e soţia lui, cu 31 de ani mai tânără!

Sean Penn a avut mereu succes la femei frumoase, dar de data aceasta chiar a dat lovitura. La 60 de ani, este căsătorit cu o australiancă finuţă, cu 31 de ani mai mică. La rândul ei actriţă, Leila George a fost cameraman la începutul carierei.

Dintotdeauna magnet pentru cele mai seducătoare femei, Sean Penn îşi confirmă succesul şi la 60 de ani. Actorul a cucerit o frumuseţe de origine australiană şi a convins-o să-i devină şi nevastă. Este vorba de Leila George, cea care s-a căsătorit cu Penn în luna iulie a anului trecut. 

Sean Pemm şi sotia lui

Deşi foarte mulţi au privit cu sceptimism această idilă, mai ales dată fiind diferenţa copleşitoare de ani, este clar, încă o dată, că dragostea nu are vârstă. Nu doar că relaţia nu s-a destrămat, ci evoluează pe zi ce trece. Sean Penn şi frumoasa lui soţie ies frecvent la restaurant în compania altor prieteni celebri, prilej cu care australianca îşi etalează talia fără cusur. 

soţia lui Sean Penn

Leila George este actriţă, dar nu i-a fost uşor să-şi îndeplinească visul. Dorinţa sa a devenit realitate în 2018, iar la începutul carierei a lucrat drept cameraman.  

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările