News

Seară pasională şi apariţie de senzaţie a cuplului Ben Affleck – J Lo. Cum au petrecut în familia divei, actorul este adorat de rudele ei

Seară pasională şi apariţie de senzaţie a cuplului Ben Affleck – J Lo. Cum au petrecut în familia divei, actorul este adorat de rudele ei camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

A fost mare eveniment şi mare petrecere în familia lui Jennifer Lopez. Sora cântăreţei a împlinit 50 de ani, moment care le-a permis membrilor familiei să organizeze un mega party în Malibu.

Diva este foarte apropiată de sora sa şi la ele este cumva o tradiţie să se sărbătorească în stil mare.

Nelipsit a fost Ben Affleck, care se încadrează de minune în peisaj. Actorul este adorat de mama lui J Lo, de sora ei, iar gemenii cântăreţei au şi ei o relaţie foarte frumoasă cu Ben.

Nu ai zice că cei doi au fost vreodată separaţi, le stă atât de bine împreună încât sperăm că vor ajunge la fel de îndrăgostiţi şi la adânci bătrâneţi.

Jennifer Lopez a apărut la ziua Lindei într-un rochie lungă, albă, vaporoasă, diafană la care a adăugat cel mai sexy accesoriu al său: atitudinea sa de divă.

Ben a fost şi el elegant, fiindcă ştim cât de mult îi plac blugii şi tricourile de bumbac. A ales, de data aceasta, pantaloni negri şi un sacou gri.

Cei doi îndrăgostiţi nu s-au zgârcit cu gesturile tandre, s-au mângâiat şi sărutat la petrecerea de familie.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările