News

Sebastian Rulli, actorul care a făcut furori în telenovelele "Ruby", "Teresa", a pozat complet gol la 44 de ani

Sebastian Rulli, actorul care a făcut furori în telenovelele "Ruby", "Teresa", a pozat complet gol la 44 de ani camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Are 44 de ani, e cunoscut la nivel internaţional şi atrage atenţia chiar şi pe reţelele de socializare. Despre Sebastian Rulli este vorba, actorul care a făcut furori în telenovele, dar şi în viaţa sa dincolo de camerele de filmat. 

Sebastian Rulli şi-a făcut debutul ca fotomodel, iar ulterior a cunoscut succesul internaţional odată cu apariţiile sale din „Ruby”, „Teresa” şi „Lo que la vida me robo”. În prezent, actorul argentinian formează un cuplu cu Angelique Boyer, alături de care a jucat în două producţii Televisa.

Chiar dacă nu îl mai vedem prea des prin telenovelele difuzate în România, cariera lui continuă, iar fanii îl pot urmări pe reţelele de socializare acolo unde este foate activ, postează zilnic despre viaţa sa, despre viaţa familiei, şi pe Facebook, dar şi pe Instagram. Sebastian Rulli şi-a uimit urmăritorii în urmă cu ceva vreme. Alături de Angelique Boyer, soţia sa, actorul şi-a petrecut una dintre vacanţe pe o plajă pustie. Au profitat că nu erau persoane prin jur şi au făcut baie dezbrăcaţi complet.

La cei 44 de ani ani săi, Sebastian Rulli a avut curaj şi s-a pozat aşa, iar apoi a postat câteva fotografii în care apare complet gol pe reţelele de socializare. Soţia e cea care i-a făcut pozele, şi tot ea l-a susţinut în acest demers. Iată ce au vrut să transmită!

Sebastian Rulli şi Angelique Boyer au vrut să tragă un semnal de alarmă, să susţină mediul înconjurător şi să îi îndemne pe oamenii la o campanie de strângere a gunoaielor din natură. 

Povestea de dragoste dintre Angelique Boyer şi Sebastian Rulli 

Cei doi s-au iubit cu patimă în telenovela Lo que la vida me robo (Ceea ce viaţa mi-a furat), în timpul filmărilor născându-se, de fapt, povestea de dragoste reală dintre actori.

Povestea de dragoste dintre Angelique Boyer şi Sebastian Rulli este una demnă de film. Angelique Boyer, înainte de a se iubi cu Sebastian Rulli, a fost nevoită să pună punct unei relaţii de patru ani cu producătorul telenovelei Teresa, Jose Alberto Castro, cu 28 de mai în vârstă ca ea.

El, la rândul său, era divorţat de binecunoscuta actriţă Angelica Rivera, după 12 ani de relaţie şi alţi patru de căsătorie. Şi pentru că viaţa este o adevărată telenovelă, la doar doi ani după divorţ, Angelica Rivera a devenit Prima Doamnă a Mexicului, în urma căsătoriei cu Enrique Peña Nieto, preşedintele Mexicului. 

Foto: Facebook

Modifică Setările