News

Secrete de alcov! Tactica pe care a abordat-o Angelina Jolie pentru a-l cuceri pe Brad Pitt. “A uitat” să îşi ia lenjeria

Secrete de alcov! Tactica pe care a abordat-o Angelina Jolie pentru a-l cuceri pe Brad Pitt. “A uitat” să îşi ia lenjeria camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Angelina Jolie şi Brad Pitt nu mai sunt împreună, dar povestea lor de dragoste continuă să fascineze, iar oamenii nu obosesc să caute poveşti despre ei.

Fostul bodyguard al Angelinei, Mark Behar, a vorbit despre chimia care exista între cei doi actori în timp ce filmau pentru "Mr. & Mrs. Smith ", în 2005. Brad era încă căsătorit la vremea respectivă cu Jennifer Aniston, dar nu putea scăpa de magia Angelinei.

„Angelina şi Brad râdeau constant şi flirtau unul cu celălalt, se comportau ca doi copii de şcoală. I-am prins de mai multe ori împreună în cabină. Nu am fost deloc şocat atunci când s-au căsătorit ", a spus Behar.

Alţi martori oculari au dezvăluit că Angelina a abordat o tactică specială pentru a-l seduce pe Brad. Pur şi simplu „a uitat” să poarte o lenjerie la culoarea pielii în timp ce filmau scena de dragoste. În cele din urmă, s-a dezbrăcat complet şi s-a „strecurat” în patul lui. Brad Pitt s-a îndrăgostit imediat de ea. Restul este istorie, aşa cum ştim cu toţii.

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au divorţat la scurt timp, iar Angelina i-a luat locul. Din păcate, mariajul nu a durat. Ce doi s-au despărţit  în 2016, după 12 ani de relaţie şi şase copii.

Acum, Jennifer Aniston revine tare pe poziţii.

 

 

 

Modifică Setările