News

Secrete oribile de-ale celebrităţilor. Ce-ncearcă să ascundă?

Secrete oribile de-ale celebrităţilor. Ce-ncearcă să ascundă?

Cui nu-i place să afle secretele celebrităţilor? Revistele, publicaţiile online, televiziunile sunt adesea sursele pentru astfel de informaţii. Există, însă, anumite lucruri care n-au ajuns nici măcar pe aceste canale de comunicare, şi asta pentru că aceste secrete sunt bine păzite.

Iar dacă nu credeaţi că există lucruri care nu sunt ştiute de publicul larg despre celebrităţile de la Hollywood, citiţi următoarele rânduri. Iată, aşadar, dovezile că şi celebrităţile au secrete oribile!

Woody Harrelson

PASADENA, CA - JANUARY 09: Actor Woody Harrelson speaks onstage during the 'True Detective' panel discussion at the HBO portion of the 2014 Winter Television Critics Association tour at the Langham Hotel on January 9, 2014 in Pasadena, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Este un actor destul de cunoscut în cetatea filmului, rolurile pe care le-a jucat, de-a lungul timpului, fiind de-a dreptul memorabile. Însă, oricât de expusă ar fi viaţa lui sunt lucruri pe care el nu ar vrea ca publicul larg să ştie. Unul dintre aceste secrete este legat de tatăl lui. Astfel, Charles Harrelson, tatăl actorului, a avut probleme serioase cu legea. Mai întâi, acesta a intrat în lumea fărădelegilor cu pariuri ilegale, după care a fost condamnat pentru jafuri armate, şi a sfârşit prin a fi învinuit de multiple crime. Surprinzător a fost momentul în care Charles a recunoscut asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy. Justiţia l-a condamnat pe tatăl lui Woody la închisoare pe viaţă.

woody_harrelson
Tatăl actorului, la primele condamnări

Woody a aflat de ”ocupaţiile” tatălui lui său la cinci ani după acesta a plecat de acasă, pe când celebrul actor avea doar 20 de ani.