News

Secretele celui mai discret botez de la curtea regală, în Ediţia de Colecţie OK!, de pe 22 iulie pe piaţă

Secretele celui mai discret botez de la curtea regală, în Ediţia de Colecţie OK!, de pe 22 iulie pe piaţă

Culisele poveştii de iubire dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry, 30 de ţinute ale lui Meghan purtate pe perioada sarcinii, puse sub lupă şi secretele celui mai discret botez de la curtea regală, cel al bebeluşului Archie, fiul lui Meghan şi al lui Harry.

Toate acestea le poţi afla din Ediţia de colecţie dedicată noului nepot regal, care va apărea pe piaţă din 22 iulie.

Tot în specialul OK! vei vedea imagini şi vei afla toate detaliile despre locuinţa cuplului Meghan-Harry. Cei doi au surprins pe toată lumea când şi-au cerut dreptul şi propriul lor colţişor de rai undeva, la ţară. Au primit un imobil din Berkshire, care a folosit drept clădire de birouri pentru angajaţii de pe domeniul de la Windsor şi care a fost renovat astfel încât azi să arate ca un cămin pentru o familie cu copil mic. Numai că această faţă nouă pe care a primit-o numita Frogmore Cottage, pentru a reuni stilul decorativ clasic britanic cu cel mai plin de viaţă şi cool, tipic californian, i-a costat pe contribuabili suma de 2.4 milioane de lire sterline. Şi contribuabilii n-au fost deloc fericiţi să plătească.

Nu în ultimul rând, în acest special OK! vei putea citi mărturisirile lui Meghan despre copilăria şi adolescenţa sa. „Eu, cu părul meu cel creţ, faţa pistruiată şi albă, eram de rasă mixtă. Mă uitam la aceste căsuţe dintre care trebuia să bifez una şi nu ştiam ce să fac. Trebuia să aleg una, dar era ca şi cum aş fi ales un părinte în defavoarea celuilalt“, povesteşte Meghan. Când i-a mărturisit tatălui său dilema ei, acesta i-a spus ceva ce Meghan n-a uitat niciodată: „Dacă se mai întâmplă asta vreodată, să-ţi desenezi propria ta căsuţă!“. Mai târziu, asta s-a tradus prin a-şi creiona propriul drum şi propria viaţă, independent de încorsetările lumeşti.

Modifică Setările