News

Secretele lui Mike Tyson: "Eram bolnav, dependent de orgii şi făceam femeilor cadou maşini de lux"

Secretele lui Mike Tyson: "Eram bolnav, dependent de orgii şi făceam femeilor cadou maşini de lux" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

O nouă mărturisire şocantă făcută de fostul pugilist a uimit mass-media internaţională. Un trecut din care el a renăscut ca o pasăre Phoenix arată că a trecut de la extaz la agonie cu viteza pumnului pentru care era numit “Cel mai dur om de pe planetă”.

Petreceri scufundate în alcool şi droguri, orgii şi o arestare pentru viol, toate acestea îl caracterizau, cândva, pe cel mai bun luptător din categoria grea. Ajuns la vârsta de 53 de ani, Mike Tyson îşi povesteşte dramele personale, dar şi resemnările, în podcastul său, Hotboxin’. În plin avânt profesional, dus de valul celebrităţii, a fost prins într-o spirală a păcatelor, din care cu greu a mai putut ieşi. Iar trecutul acesta greu îl urmăreşte şi astăzi, declarând, recent, că îşi doreşte să moară şi nu se teme de asta: “Cu cât ştiu mai multe despre viaţă, cu atât îmi doresc mai mult să mor. Nu mi-e teamă. Viaţa poate fi mai complicată decât moartea pentru mine… pentru că a trăi necesită mult curaj”. 

Recent, acesta a povestit un episod care a durat destul de mult, din perioada lui de glorie: “Eram bolnav şi habar n-aveam. Eram un animal care avea bani. Aruncam cu banii, dădeam tuturor, petreceam cu toată lumea, mă culcam cu femei, cu mamele lor, cu surorile şi verişoarele lor… orgii. Eram nebun. Cumpăram maşini şi le făceam cadou femeilor”.

Tyson a câştigat 50 din cele 58 de meciuri la categoria profesionistă de box şi deşi a câştigat peste 300 mil. $ în cariera sa, în 2003 şi-a declarat falimentul. În 1991, când cariera sa era la apogeu, a fost arestat pentru că ar fi  violat-o pe Desiree Washington, un fotomodel. A fost condamnat la şase ani de puşcărie, din care a ispăşit doar trei. În biografia sa lansată în 2013, Tyson mărturisea: “Pierdusem controlul, beam, mă îmbuibam cu mâncare şi mă culcam cu femei”. Resemnarea a venit după ani în care viciile puseseră stăpânire pe toată fiinţa lui: “Viaţa e o călătorie, o luptă. Lumea are totul şi totuşi nu sunt mulţumiţi, se luptă. Ne luăm prea mult în serios, ne credem cineva. Dar suntem nimeni. Venim din mizerie, ne credem speciali, dar faima e un rahat”. 

Sursa foto: Mirrorpix

 

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările