Dosarele VIP

Secretele zeilor rock! Idolii femeilor sau the bad boys din rock au făcut ravagii dintotdeauna

Secretele zeilor rock! Idolii femeilor sau the bad boys din rock au făcut ravagii dintotdeauna camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Idolii femeilor sau the bad boys din rock au făcut ravagii printre groupies dintotdeauna. Nimic neobişnuit aici. Însă şi sexul ăsta cu admiratoarele care ţi se oferă, seară de seară, pe tavă poate fi şi el diferit de orice orgie rock’n’roll obişnuită, nu?  

La  capitolul  acesta,  cei  mai  inventivi par să fi fost băieţii de la Led Zeppelin, care au combinat două mari pasiuni – femeile şi pescuitul – cum s-au priceput ei mai bine. Nu, nu s-au transformat în „peşti“ care să scoată un ban „cinstit“ de pe urma fetelor complet dezinhibate, ci au prins nişte peşti adevăraţi dintr-o  baltă  aflată  în  apropierea  hotelului unde au fost cazaţi pe 17 iulie 1969 şi i-au introdus apoi în rutina lor sexuală cu acele groupies dornice de senzaţii tari. În joaca lor din dormitor, membrilor trupei li s-a părut amuzant  să  încerce  să  le  producă  plăcere admiratoarelor lor cu ajutorul unor rechini de mică dimensiune. Care a fost rezultatul?

Drept să vă spun, nu se cunoaşte decât faptul că individele care au avut, în acea seară, parte de ineditele jucării sexuale nu au depus nicio plângere  pentru  experimentul  făcut  pe  ele. Să-nţelegem  că  s-a  lăsat  cu  nişte  vocalize binevenite?...

Tot la capitolul „sex ieşit din tipare“ (şi legi, de data asta) putem insera următoarea poveste de dragoste. Se făcea că exista un rocker de succes, pe numele lui Steven Tyler, care se îndrăgostise atât de mult de o fată, încât a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă pentru a o cuceri. Chiar s-o şi adopte! În 1975, lideul trupei Aerosmith a devenit tatăl adoptiv al unei adolescente de 14 ani, pentru simplul motiv că putea locui cu ea fără să-i bată obrazul vreun vecin indignat. Cum-necum, cei doi amorezi au reuşit să-i convingă pe părinţii fetei că e în interesul ei să devină fiica adoptivă a lui Steven, dacă voiau ca fata lor să beneficieze de atenţia starului rock fără ca relaţia lor să bată la ochi.

Cuplul inedit a rezistat trei ani, timp în care iubita minoră a rockerului s-a dedat la toate ilegalităţile, de la consum de alcool şi droguri, la pierdut nopţile prin cluburi şi sex la liber. Totul cu semnătura părinţilor! Tyler s-a despărţit de puştoaică în momentul când ea a împlinit 18 ani şi n-a mai suportat suferinţa cauzată de un avort. Făcut, oare, la cererea lui?

 

 

Modifică Setările