News

Secretul care l-ar fi făcut pe Michael Jackson să renunţe la sexul cu femei!

Secretul care l-ar fi făcut pe Michael Jackson să renunţe la sexul cu femei!

La zece ani de la moartea Megastarului, comemoraţi pe 25 iunie, în lumina documentarului HBO care a stârnit un întreg scandal, Leaving Neverland, dezvăluirile despre viaţa artistului nu încetează să apară. Una dintre ele, oferită de unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, nu vine să susţină acuzaţiile de pedofilie - ci să vorbească despre un artist extrem de sensibil, timid, retras, introvertit şi cu reale probleme în relaţionarea cu femeile. Ceea ce nu validează, însă, faptele susţinute de documentarul Leaving Neverland.

Mark Lester pe numele său, cel despre care se spune că ar fi fost şi donatorul de spermă la care Megastarul a apelat pentru a-i avea pe Prince şi pe Paris, a dezvăluit un secret uimitor din patul lui Michael. Un episod foarte ciudat petrecut cu o vedetă la fel de cunoscută ca el şi-ar fi pus o amprentă nedorită pe viaţa lui sexuală. Este vorba despre nimeni alta decât Madonna, cea alături de care a apărut la Oscarurile din 1991. În acel an, Michael şi Madonna erau cei mai mari artişti ai Planetei, iar apariţia lor la braţ pe covorul roşu a uimit o lume întreagă. Oare chiar formează un cuplu? - s-au întrebat atunci jurnaliştii şi fanii deopotrivă, pentru că, pe de-o parte, Madonna era imaginea unei sexualităţi debordante, în vreme ce Michael transmitea în continuare aerul unui adolescent timorat, în ciuda mişcărilor lui de dans lascive. Speculaţiile au rămas până în ziua de azi legat de ceea ce s-a întâmplat între cei doi. Iar Mark Lester vine cu propria versiune... neaşteptată.

Madonna a încercat să-l seducă pe Michael, spune Mark. "L-a aşteptat în camera lui de hotel, iar când a intrat, ea era în pat, goală puşcă", a povestit el pentru The Mirror. "Ştiut că Michael a ţipat speriat la un moment dat şi a fugit. Nu e ceva ce aş fi făcut eu", a adăugat Lester amuzat. "Cred că Michael avea o problemă cu actul sexual în sine şi cred că şi ejacula destul de puţin. Iar întâlnirea cu Madonna, agresivitatea ei sexuală l-a inhibat şi mai tare şi l-a distanţat şi mai mult de femei..."

De cealaltă parte, o Madonna extrem de relaxată are o cu totul altă versiune asupra celor întâmplate între ea şi Michael. Ea a mărturisit la emisiunea lui James Corden, The Late Late Show, că s-ar fi sărutat franţuzeşte cu Megastarul. "Da, ne-am sărutat cu limba. Nu am ascuns asta niciodată, doar că nu am avut ocazia să vorbesc despre asta, nimeni nu m-a întrebat. Şi da, dacă vrei să ştii adevărul, eu am făcut primul pas. Fiindcă el era timid. Dar mi-a fost complice. Am reuşit să-l relaxaez cu un pahar de Chardonnay. Şi a funcţionat. A făcut miracole."

Foto: Getty Images

Modifică Setările