Royals

Secretul de la nunta Prinţului Charles cu Diana a ieşit la iveală! Ce rezervă era pregătită pentru Prinţesă?

Secretul de la nunta Prinţului Charles cu Diana a ieşit la iveală! Ce rezervă era pregătită pentru Prinţesă?

THE WEDDING OF HRH PRINCE OF WALES and LADY DIANA SPENCER at St Paul's Cathedral, London, July 29, 2981. Bandphoto Agency/iPhotoLive.com)

În vara anului 1981 a avut loc una dintre cele mai importante nunţi din istoria Marii Britanii. Prinţul Charles şi Prinţesa Diana se căsătoreau şi atrăgeau privirile întregului mapamond. Prinţul Charles şi Prinţesa Diana, la nunta din 29 iulie 1981 Acum, la mai bine de 37 de ani de la celebra nuntă, designerul David Emanuel, cel care a creat rochia de mireasă a Prinţesei Diana, face nişte dezvăluiri incredibile. Deoarece soţia Prinţului Charles era foarte pretenţioasă, designerul a luat o decizie radicală: „La acea vreme, nu eram foarte sigur că Diana va fi mulţumită de rochia de mireasă pe care i-am făcut-o. Aşa că am făcut şi o rochie de rezervă“.

David Emanuel a afirmat că atât el, cât şi soţia lui de la acea vreme, Elizabeth, au vrut ca totul să iasă perfect şi din această cauză au mai creat o rochie. Cu toate acestea, David a avut noroc, iar Prinţesa Diana a fost mulţumită de prima rochie realizată.

„Rochia de mireasă de rezervă a fost făcută după mărimile primei rochii. Diana nu a văzut-o şi nu a probat-o. O aveam pregătită doar pentru situaţia în care Prinţesa ar fi spus că primul model nu îi place. Voiam să fim siguri că avem ce să îi arătăm imediat după ce ne spune că nu îi place, în cazul în care ar fi afirmat aşa ceva“, a spus David Emanuel.

Modifică Setările