Beauty

Secretul dureros al siluetei perfecte! Nicole Scherzinger, bulimică şi nefericită

Secretul dureros al siluetei perfecte! Nicole Scherzinger, bulimică şi nefericită

Am admirat-o încă de când făcea parte din ”The Pussycat Dolls”, trupă care a reuşit din 2004 şi până la destrămarea ei, adică 2010, să se impună pe piaţa muzicală internaţională ca una dintre cele mai reuşite şi de impact formaţii. Culmea e că, la acea vreme, Nicole avea demonii ei, cu care s-a luptat din greu, avea ea să mărturisească peste ani. Trupa s-a format în 2004 şi s-a destrămat în 2010 Nicole Scherzinger, în prezent jurată a emisiunii de talente ”X Factor”, a acordat un interviu tranşant revistei ”Cosmopolitan”, în care a vorbit despre imaginea ei publică din toţi aceşti ani, dar şi despre secretele dureroase din spatele ei. Nicole a mărturisit, aşadar, că încă de la 14 ani s-a luptat cu tulburări alimentare, din cauza percepţiei asupra siluetei ideale. 2007. Pe vremea când făcea parte din ”The Pussycat Dolls” Ea a vorbit cu sinceritate despre toată acea perioadă de dinainte de ”The Pussycat Dolls” în care era bulimică şi făcea tot ce-i stătea în putere pentru a ajunge la ceea ce credea ea că e silueta perfectă. ”Eram foarte critică cu mine încă de la o vârstă fragedă, aşa că la 14 ani am început să alerg. Ieşeam afară din casă în mijlocul nopţii şi începeam să alerg, căci credeam că trebuie să fiu mai slabă şi că ar trebui să arăt într-un anume fel.”, a povestit Nicole.

Artista a declarat şi că intrarea în trupa care a făcut-o celebră nu a simplificat lucrurile pentru ea, din acest punct de vedere, ci dimpotrivă. ”Când am intrat în ”The Pussycat Dolls” s-a amplificat pentru că totul implica să-mi arăt corpul. (...) Mă simţeam prinsă într-o capcană şi mi-a furat toată fericirea, încrederea în mine şi amintirile frumoase (n.r. tulburarea alimentară). Aveam o mulţime de fani şi n-aş fi vrut să recunosc niciodată toate acestea, căci eram ruşinată, însă odată ce am făcut-o, mi-am dat seama câţi oameni pot ajuta prin experienţa proprie”, a relatat artista.

Nicole face sport pentru silueta ei

Din fericire, în prezent, Nicole duce o viaţă sănătoasă, în care a realizat cât de important e să te simţi frumoasă şi să te apreciezi indiferent de exterior. ”Ar trebui să te apreciezi şi să te accepţi mai mult. Iubeşte-ţi formele, nu te mai critica. Fiecare femeie are zile proaste şi zile bune. Chiar vorbeam zilele trecute cu Sharon că sunt zile în care mă trezesc înconjurată de dulciuri. Partea bună e că îmi fac timp să trec pe sală ulterior.”, încurajează Nicole.

În prezent. Nicole Scherzinger, la X FACTOR

Artista, care are o relaţie cu Grigor Dimitrov încă din 2015, se va întoarce pe micile ecrane, în toamna aceasta, în calitate de jurat al emisiunii X Factor, pentru al şaselea an.

Cu iubitul ei, Grigor Dimitrov