Beauty

Secretul frumuseţii Taniei Budi (51) este terapia Vampir. Îşi înjectează propriul sânge

Secretul frumuseţii Taniei Budi (51) este terapia Vampir. Îşi înjectează propriul sânge camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Tania Budi împlineşte azi 51 de ani, iar pentru mulţi rămâne un mister modul cum reuşeste să sfideze semnele înaintării în vârstă şi să aibă un ten atât de proaspăt şi tânăr.

Pe lângă stilul de viaţă sănătos şi de starea pozitivă zi de zi, un aspect foarte important este că are alături şi un medic estetician extrem de priceput care ştie ce tratamente neinvazive ori minim-invazive să urmeze pentru a avea efectele dorite şi a-şi păstra în acelaşi timp naturaleţea.

„Imaginea noastră e conturată de grija pentru mintea, spiritul dar şi aspectul nostru fizic. Pentru ten e mult mai uşor să prevenim semnele oboselii decât să le reparăm. PRP Rejuvenare facială e un tratament neinvaziv care redă elasticitatea şi fermitatea tenului. Dr. Iancu Morad şi întreaga echipă de la Luxury Aesthetics îmi oferă de mulţi ani siguranţă prin prietenia şi profesionalismul lor. Domnul doctor are grijă de faţa mea de mulţi ani încoace. Amandoi apreciem naturaleţea şi frumuseţea care izvorăşte din interior”, a menţionat vedeta pe pagina ei de socializare.

Medicul Iancu Morad este cel la care vedeta apelează pentru a da un restart periodic tenului, oferindu-i luminozitatea şi elasticitatea de care are nevoie. Pentru că nu este adepta operaţiilor estetice, Tania recurge la câteva tratamente pentru care Dr. Iancu Morad este, de altfel, renumit: Tratamentul de curăţare Jet-Concept şi Terapia Dracula (PRP).

“Tania Budi este pacienta şi prietena mea de mulţi ani. După cum ştiţi şi aţi văzut, ea arată foarte bine datorită genei sale, iar când apelează la tratamente estetice mereu doreşte un rezultat natural.  Întotdeauna alege tratamente minim invazive cu acid hialuronic, dar, cel mai important tratament este terapia Dracula, un tratament anti-aging care se bazează pe celule din sânge propriu şi ajută la elasticitatea, fermitatea şi luminozitatea pielii”, a declarat Dr. Iancu Morad.

Vedeta îşi curăţă şi îşi hrăneşte pielea în profunzime cu Jet-Concept. Acest tratament are capacitatea de a îndepărta din adâncime toate impurităţile şi celulele moarte de piele, astfel că pielea arată proaspătă, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care o îmbătrânesc sunt estompaţi. Cu ajutorul jetului puternic de aer, pielea primeşte un cocktail de acid hialuronic şi vitamine care o reîmprospătează.

Apoi, Tania recurge la Terapia Dracula la un interval de 4-5 luni. Se recoltează o cantitate mică de sânge, este centrifugat, prelucrat şi îmbogăţit cu cei mai importanţi nutrienţi de care are nevoie tenul pentru a întineri. Un adevărat cocktail de vitamine şi acid hialuronic, care este apoi introdus în piele în zonele dorite (ten, decolteu, mâini), activându-se mecanismul natural de refacere a ţesuturilor la care participă propriile celule stem, astfel că pielea ridată şi uscată se reface pe cale naturală.

Acest procedeu este urmat inclusiv de mari vedete de peste ocean, rezultatele fiind vizibile şi admirate de public pe covorul roşu al marilor ceremonii de la Hollywood.