Lifestyle

Secretul nunţilor fabuloase din 2018: decoruri gigant din flori de hârtie FOTO

Secretul nunţilor fabuloase din 2018: decoruri gigant din flori de hârtie FOTO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Este propunerea designerului Simona Opriş, care şi-a dus pasiunea pentru flori la un alt nivel.

Simona Opriş, paper flower designer, a deschis sezonul nunţilor din 2018 cu decoruri gigant din flori de hârtie. Echipa Simonei Opriş a realizat deja aranjamente somptuoase formate din mii de flori de hârtie şi mătase care au creat cadrele perfecte pentru nunţi desprinse din poveşti.

Una dintre nunţi a avut loc la Satu Mare, iar decorul a fost compus din 11 candelabre mici, 1 candelabru gigant, cadrul floral pentru cununie, 40 de aranjamente de masă, un panou floral de 5 m pentru prezidiu, 2 photocornere, 100 de sfeşnice, 6 coloane cu flori. Pentru intrarea din locaţie a fost realizat un banner cu poza de la Versailles, drapaj, stâlpi şi pereţi cu flori din hârtie. Cel mai mare decor a fost candelabrul mare, realizat în întregime din flori de hârtie, având diametrul de 6 metri.

La realizarea decorului au participat 14 specialişti în flori de hârtie din echipa Paper Flowers, care au lucrat intens timp de 2 luni, iar decorul a fost transportat în 4 dube, iar montajul a durat 4 zile.

“Conceptul a fost gândit de noi şi discutat şi aprobat cu organizatorii nunţii.  Ideea cu candelabrele a venit din partea lor, iar paleta de culori a fost stabilită de noi, luând în calcul locaţia. Pornind de la aceste culori, s-au stabilit toate celelalte decoruri. Am ales culori pale, alb şi roz, iar pentru contrast am folosit nuanţe de grena şi verde. Am folosit şi accesorii precum cristale, globuri şi lumânări, pentru a completa măreţia întregului decor” – a declarat Simona Opriş.

O alta nuntă unde au strălucit decorurile gigant realizate de echipa Simonei Opriş a avut loc la un hotel din Bucureşti, iar conceptul „all white” ales de miri a cucerit toţi invitaţii şi a creat un cadru feeric.

Modifică Setările