Lifestyle

Secretul pătrăţelelor lui Alex Velea. Artistul a dezvăluit ce dietă ţine pentru a avea un corp de invidiat

Secretul pătrăţelelor lui Alex Velea. Artistul a dezvăluit ce dietă ţine pentru a avea un corp de invidiat camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Alex Velea nu este apreciat doar pentru muzica sa, ci şi pentru modul în care arată. De-a lungul timpului, multă lume a fost curioasă cum reuşeşte artistul să se menţină în formă, ţinând cont că are un program extrem de încărcat.

Cântăreţul a făcut o adevărată pasiune pentru sala de forţă, fapt care s-a văzut prin dezvoltarea musculaturii într-un mod armonios. Pentru el, nu doar sportul contează, ci şi dieta este extrem de importantă.

„Vara nu-i ca iarna, de aceea şi obiceiurile culinare se schimbă odată cu schimbarea anotimpului. În această vară am consumat ceva mai multe salate, dar şi carne, evident. Nu am mai mâncat aceeaşi cantitate de carbohidraţi. Ovăzul de dimineaţă l-am înlocuit cu omleta. În rest, muzică, dans, tatuaje şi îngheţată. Încerc să ajung măcar de trei ori pe săptămână la sală, iar când nu am timp sau sunt plecat în ţară pentru a concerta, fac clasicele flotări, abdomene şi genuflexiuni. Motto: Nu postăm, până nu ne pompăm“, a spus Alex Velea despre dieta sa.

Mai multe fotografii cu Alex Velea puteţi vedea în GALERIA FOTO