News

Secretul pe care George Michael l-a luat cu el în mormânt. Adevărul a ieşit la iveală la trei ani de la moartea cântăreţului!

Secretul pe care George Michael l-a luat cu el în mormânt. Adevărul a ieşit la iveală la trei ani de la moartea cântăreţului!

Îndrăgitul cântăreţ a murit în ziua de Crăciun din 2016, la numai 53 de ani, şi a fost înmormântat în martie 2017, adică la trei luni după ce fusese găsit fără suflare în casa lui din Goring-on-Thames. Tot cu mare întârziere a fost făcut public şi testamentul muzicianului, iar acesta a dezvăluit un secret bine păstrat până acum!

Roman Kemp este cel mai mic copil al basistului Martib Kemp şi al cântăreţei Shirlie Holliman. A început să lucreze, încă din noiembrie 2014, la postul de radio Capital FM, iar acum prezintă emisiunea matinală de la acelaşi post. Tânărul de numai 26 de ani are o legătură incredibilă cu regretatul muzician! Iar acest lucru a ieşit la iveală acum, când testamentul lui George Michael a fost făcut, în sfârşit, public!

Roman este cel care a moştenit o sumă consistentă de bani de la artistul care a decedat în 2016. Cum e posibil acest lucru? Ei bine, Michael era naşul lui Kemp! Dar de ce a ales oare cântăreţul să-l boteze pe Roman? Mama lui Roman, Shirlie, a fost una dintre cântăreţele backing pe care George le-a avut pe vremea când făcea parte din trupa Wham!. De fapt, vedeta i-a făcut cunoştinţă lui Shirlie cu Martin Kemp, bărbatul pe care aceasta avea să-l ia de bărbat şi cu care l-a făcut pe Roman.

Martin şi Shirlie Kemp

Mama lui Roman a rămas apropiată de cântăreţ chiar şi după destrămarea trupei din care făceau amândoi parte şi locuia la o distanţă scurtă de casa superstarului. Acesta este motivul pentru care George a decis, în 1993, atunci când s-a născut Roman, să devină naşul acestuia.

Michael şi Shirlie, pe vremea Wham!

Bine, bine, şi ce stă scris mai exact în testamentul lui George Michael?

Modifică Setările