News

Secretul ruşinos al Valentinei Pelinel. Nu regretă deloc decizia luată

Secretul ruşinos al Valentinei Pelinel. Nu regretă deloc decizia luată

Mulţi o ştiu drept blonda focoasă, care a defilat pe catwalk-urile din New York şi care, după un divorţ cu Cristian Boureanu, a sfârşit în braţele naşului de cununie, dinamovistul şi omul de afaceri Cristi Bourcea.

Totuşi, este un amănunt pe care nimeni nu-l ştie despre fostul manechin. Unul pe care Valentina Pelinel nu l-a ascuns în mod deosebit, nefiindu-i ruşine cu acest detaliu despre viaţa ei. Este vorba despre faptul că nu are BAC-ul dat.

Ca multe alte vedete, din afară ori din ţară, Valentina Pelinel a pus cariera mai presus de educaţie şi a ratat momentul de a-şi da „examenul vieţii”. Astăzi, ea spune că nu regretă alegerea făcută şi că e împăcată cu parcursul vieţii ei.

„În şcoală nu eram bună la matematică, dar mă descurcam la română. Vreau să lămuresc şi chestia asta cu Bac-ul. Am intrat la Sava cu 9.40. Eram singura dintre elevii buni care nu şi-a permis să facă meditaţii. Am plecat din ţară pentru că muream de foame şi nu-mi pare rău că am făcut-o. Aşa am prins trenul ăsta. E adevărat că nu m-am întors să dau Bac-ul şi mi-o asum. Nu m-am mai gândit când îmi voi da Bac-ul. Multe persoane au urmat şcoli particulare, plătite. Oamenii mă cunosc, ştiu să vorbesc, fac dezbateri. Niciodată nu vorbesc mai mult decât pot să duc, despre lucruri pe care nu le cunosc”, a declarat Valentina Pelinel.