Beauty

Secretul siluetei lui Jennifer Lopez. Cum a reuşit să slăbească 5 kilograme?

Secretul siluetei lui Jennifer Lopez. Cum a reuşit să slăbească 5 kilograme?

Jennifer Lopez: 59 kg | 1,65 m De ce ea? Pentru că are 45 de ani şi încă poa­te. Da, „Jenny from da’ Block“ a afişat mereu un corp voluptuos, pe care pare să-l men­ţină în formă fără prea mult efort. E drept că diva a ştiut să profite de pe urma acestei admiraţii planetare pentru formele ei, lan­sând propriul brand de lifestyle, BodyLab, şi, cel mai recent, provocarea #BeTheGirl, prin care le invită pe femei să se înroleze, gratuit, într-un program de fitness de zece săptămâni. Şi s-o aibă chiar pe Jen ca men­tor. Păcat că este valabil doar în State...

La fel ca cealaltă divă sexy din show­bizul american, Beyoncé, şi Jen (45) a reuşit să slăbească, recent, nu mai pu­ţin de 5 kilograme, cu ajutorul unui regim alimentar vegan, pe care l-a respectat timp de cinci săptămâni. Între timp, Lopez a revenit la car­ne, însă este atentă la porţii, măsurând can­tităţile atunci când pregăteşte masa.

„Încă de când am născut gemenii, acum şase ani, aceste 4-5 kilograme s-au încăpăţâ­nat să rămână pe corpul meu. Oamenii sunt obişnuiţi să mă vadă cu forme, dar când am urmat regimul vegan, am scăpat repede de aceste kilograme“, a declarat mama lui Emme Maribel şi a lui Maximilian David.

Şi nu este vorba doar despre dietă, ci şi de un program sportiv draconic, pe care i-l compune antrenoarea Tracy Anderson: în­tre 9 şi 13 exerciţii fizice diferite, pe care le schimbă după zece zile. Despre ce este vor­ba, mai exact? Mişcări de dans de intensitate ridicată, combinate cu exerciţii mai uşoare, cu gantere de 1,5 kg, totul în timpul unui antrenament zilnic cu durata de 90 de mi­nute.

Meniul ei zilnic

Micul dejun

Un smoothie pentru care Jen foloseşte următoarele ingrediente: 3/4 ceaşcă căpşuni,
1/4 ceaşcă coacăze, 1/4 ceaşcă zmeură, 1/4 ceaşcă iaurt grecesc, 1/4 lingură scorţişoară, 1/4 lingură miere, 1/4 lingură suc de lămâie, 1/4 ceaşcă cuburi de gheaţă

Prânz

Salată de varză kale cu brânză degresată
1 buchet de frunze de kale
2 linguri de seminţe de dovleac prăjite
20 grame brânză mărunţită
2/3 lingură suc de lămâie
2 linguri ulei de măsline extravirgin
sare de mare, după gust

Gustare
Un măr de mărime medie

Cină

Piept de pui la grill, fără piele şi os, cu o jumătate de ceaşcă de varză de Bruxelles sauté şi 120 grame de cartofi la cuptor cu sare de mare.

Desert
Biscuiţi cu ciocolată

Total calorii: 1.392

Foto: hepta, guliver/splash news/getty images, photoland/wenn.com, instagram, www.123rf.com, shutterstock

Modifică Setările