Body & Soul

Secretul siluetei Victoriei Beckham. Cum de a ajuns atât de slabă?

Secretul siluetei Victoriei Beckham. Cum de a ajuns atât de slabă?

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRIA, BELGIUM, FRANCE, GERMANY, ITALY, JAPAN, NETHERLANDS, POLAND, SPAIN, SWITZERLAND ** New York, NY - *EXCLUSIVE* - Victoria Beckham is seen leaving her hotel and heading out to visit her son Brooklyn in New York. Victoria just flew in from London earlier today and was looking stylish in a black turtleneck and blue jeans. Pictured: Victoria Beckham BACKGRID USA 11 OCTOBER 2017 BYLINE MUST READ: MMV / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Ea este una dintre cele mai urmărite vedete de peste ocean, care au renunţat la cariera în muzică pentru a-şi face un nume în lumea fashion. Designerul Victoria Beckham a fost întotdeauna o femeie suplă şi la modă, deşi a devenit mamă de 4 ori. Cu toate acestea, nu şi-a pierdut niciodată forma de invidiat, este slabă, iar ceea ce o menţine la greutatea dorită este un ingredient magic pentru ea. Consumă două linguriţe de oţet din cidru de mereu pe stomacul gol, în fiecare dimineaţă. De curând, soţia lui David le-a oferit şi fanilor săi o imagine de ansamblu a ceea ce reprezintă pentru ea o dietă. În vârstă de 43 de ani, Victoria nu începe nicio zi fără a consuma mai înainte un produs pe care toată lumea îl are în casă. Ei bine, Victoria le-a dezvăluit celor peste 17 milioane de fani de pe Instagram că orice zi începe la ea cu două linguriţe de oţet din cidru de mere pe care le consumă pe stomacul gol.

Iată şi dovada, o sticlă imensă din ingredientul minune şi sfaturi de utilizare: "Fiţi curajoşi! Două linguriţe pe stomacul gol!" Desigur, oţetul nu reprezintă micul dejun, căci Victoria ştie că asta este cea mai impoartantă masă din zi, aşa că un smoothie din mere verzi, kiwi şi portocale este binemeritat.

Oţetul din cidru de mere este un produs favorit printre vedetele de la Hollywood. Miranda Kerr, Jennifer Aniston şi Katy Perry se numără printre celebrităţile care îl folosesc în fiecare zi pentru că are numeroase beneficii. Conform studiilor, s-a descoperit că poate ajuta pacienţii cu diabet zaharat să işi regleză nivelul de glucoză din sânge şi se spune că ajută la reducerea riscului producerii unor boli de inimă. Desigur, nu pentru asta îl folosesc vedetele, ci pentru a pierde în greutate, căci oţelul din cidru de mere ajută la arderea grăsimilor şi reduce pofta de dulce.

Foto: Instagram, Hepta

Modifică Setările